Извънредно! Стрелба в Страсбург, има убит и ранени Бареков в

...
Извънредно! Стрелба в Страсбург, има убит и ранени Бареков в
Коментари Харесай

Извънредно! Военните в престрелка с атентатора

Извънредно! Стрелба в Страсбург, има погубен и ранени Бареков в центъра на терора в Страсбург СНИМКИ Кървава баня в Страсбург! Жертвите набъбнаха ВИДЕО

Армейските подразделения са имали престрелка с нападателя в Страсбург, оповестява France Press. Според известия в медиите стрелецът е ранен.

Преди това френското радио France-Bleu заяви за нови изстрели в града. Засега няма детайлности за новата пукотевица.

Прокуратурата в Париж е почнала разследване по дело за кървавото нападението в Страсбург, оповестиха локалните медии. Стана ясно, че нападателят е прочут на полицията поради нарушавания на закона, съобщи пред френското министерство на вътрешните работи.

Според непотвърдена информация трима души са починали, а девет са били ранени, при пукотевица в източния френски град Страсбург, оповестява локалната полиция Стрелбата е открита покрай коледния пазар в един от централните площади - Клебер. Представители на службите за сигурност са отделили региона, а трамваите са били спрени. Местният публицист Бруно Пусард написа в Twitter, че е имало дузина изстрела в центъра на града - един или два единични първоначално, а откакто от автоматизирано оръжие. Европейският парламент, който има база в Страсбург, е бил затворен, като никой не може да напусне или да влезе в постройката.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР