Извънредно специално е събитие, което ще се случи само веднъж

...
Извънредно специално е събитие, което ще се случи само веднъж
Коментари Харесай

Извънредно специално ще бъде на 4 декември в зала 1 на НДК

" Извънредно особено " е събитие, което ще се случи единствено един път - на 4 декември в зала 1 на Националния замък на културата. Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова са подготвили особено издание, което ще изненада публиката със наличие, излизащо изцяло отвън определението за зрелище, научи ДУМА от Татяна Павлова от " Артвент ".

Публиката на " Извънредно особено " ще бъде същински специфична, тъй като единствено на 4 декември ще надникне зад завесата на идното, трето зрелище на трите актриси, чиято премиера ще е през 2022 година И с цел да бъде картината цялостна, в събитието ще се включи музикален посетител. Това е Vera Russo - Faith DJ, която е DJ, MC, Hose вокал, певица, водеща. Изявява се в най-посещаваните клубове у нас, взела участие е в музикалните формати " Мюзик айдъл " и " Гласът на България ".

" Извънредно особено " ще бъде натурален свършек на годината след извънредно сполучливите летни турнета на стендъп комедиите " Извънредно състояние " и " Извънредно любовно " с присъединяване на трите актриси. " Срещите ни с публиката всякога са доста вълнуващи и си мислим, че да приключим тази година с нещо особено дружно ще бъде подарък за всички ", споделят Стефания, Здрава и Богдана.

След повече от 20 дати и хиляди фенове, постановката " Отчаяни съпрузи " ще се играе за първи път на сцената в зала 1 на НДК на 5 декември. Премиерата беше тази пролет, последва сполучливо лятно турне в страната. В края на ноември комедията пътува и в чужбина с три представления в Лондон.

Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев описват за триумфите, или по-скоро неуспехите, в любовния си живот. Първият е бил изоставен с писмо, вторият е със своята другарка от 10 години, а третият таман си е намерил нова. Историите им се сплотяват от обезверените опити на Бойко да си върне обичаната...

Актьорите употребяват в постановката личните си имена, с цел да я приближат оптимално до себе си. А сюжетът на тази френска стендъп комедия е приспособен към българската действителност. Музикалната атмосфера идва от китарата на Митко Хендрикса.

" Извънредно особено "

Снимки Иван Ерменков

" Отчаяни съпрузи " съчетава типичен за театъра обстановки сред актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не смъква усмивките от лицата на публиката от самото начало. Представлението неслучайно към този момент осем години не слиза от комедийния плакат във Франция.

" Отчаяни съпрузи "

Снимки Стефан Н. Щерев

Събитията ще се проведат при спазването на всички противоепидемични ограничения.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР