Извънредно положение да се въведе за селата “Ахелой” и “Порой”,

...
Извънредно положение да се въведе за селата “Ахелой” и “Порой”,
Коментари Харесай

Ахелой и Порой в извънредно положение, за да има тръбопровод за рождения ден на Ревизоро

Извънредно състояние да се вкара за селата “Ахелой” и “Порой”, носещи имена и на едноименните аграрни язовири, с цел да може незабавно до 20 февруари, рожденият ден на екоминистъра Емил Димитров - Ревизоро, да е подготвен тръбопроводът, който с вода от тях ще зарежда Бургас. Срокът за довеждане докрай на плана е определен не поради персоналния празник на министъра, а с цел да е несъмнено, че тръбопроводът ще бъде приключен 40 дни преди предизборната акция и няма да бъде блокиран от компромати по нея. Това е екшън - проектът, по който работи Ревизоро, разгласи самият той в неделя.

" Уважаеми жители на Бургас, ще се вкара изключително състояние за тея 7 км в двете села, с цел да може незабавно да стартира строителството. Никой няма да ръководи злополучие в света, в страната, в междузвездната вселена. За тези две села - сред язовир " Порой " и тръбопровода, и сред язовир " Ахелой " и тръбопровода - тъй като са в две разнообразни селищни системи. Ако бяха в една селищна система, кметът щеше да издаде заповед, тъй като са две би трябвало регионалният, с цел да може незабавно да стартира строителството. Искам най-хубавите помпи, най-хубавите тръби, ние сега даваме на Бургас един контейнер 60 млн. (б.р. - куб. м) - от въздуха, от Бога, който те идващите 100 години ще го ползват”, стимулира се министърът пред Българска национална телевизия.

Той акцентира, че " би трябвало доста незабавно до 20 февруари тръбопроводът да е подготвен " и посочи, че това е неговият рожден ден, въпреки че се изкушавал да каже и 19 февруари - обесването на Васил Левски.

Ревизоро си е сложил този период, с цел да е сигурен, че “40 дни преди акцията никой няма да употребява строителството” за нелепости и да е ясно, че този водопровод ще е приключен на време и когато се наложи на жителите на Бургас да го употребяват, ще могат да го употребяват.

Ревизоро акцентира, че тръбопроводът ще се строи от ВиК холдинга и добави - “един лев няма да разходвам аз”.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР