ИЗВЪНРЕДНО: Обесил се е един от финансовите директори на Нова

...
ИЗВЪНРЕДНО: Обесил се е един от финансовите директори на Нова
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Обесил се е един от финансовите директори на Нова телевизия!

ИЗВЪНРЕДНО: Обесил се е един от финансовите шефове на Нова телевизия!

Д.В, който е един от основните финансови шефове на Нова телевизия и има място и в управническия ръб на медиата, се е самоубил в постройката на малкия екран преди няколко часа. Това заяви Lupa.bg, базирайки се на няколко самостоятелни свои източници. Новината е била доказана и от Министерство на вътрешните работи.

Висящият мъртвец на Д.В. е бил открит от чиновник на Нова телевизия през днешния ден към 12,40 часа в тоалетната на така наречен „ управителен етаж “. Веднага е била извикана защитата на медиата, след което пристигнала и полиция. В момента има разпити в постройката на една от най-голямите медийни компания у нас.

ИЗВЪНРЕДНО: Обесил се е един от финансовите шефове на Нова телевизия! 03.07.24 17:41 Румен Радев с парещ разбор за неслучилото се държавно управление на ГЕРБ, дава втория мандат на Движение за права и свободи 03.07.24 17:23 Откриха горяма отрова и в мъжката сперма! 03.07.24 17:01 НА ЖИВО-Делян Пеевски: Русия печели през днешния ден 03.07.24 16:59 Неаполитанска Камора: Полицията открива прикрит трезор, цялостен с пари и полезности 03.07.24 16:41

Най-шокиращото е, че мъжът се е обесил в постройката на медийната компания покрай летището. Всички чиновници на медията са в безспорен потрес от случилото се.

Д.В. е фамилен мъж, има и деца. Описват го като извънредно непретенциозен и предан на работата си човек, който е постъпил във финансовия отдел преди години. В момента е бил един от основните финансисти на „ Нова броудкастинг груп “.

Не е известна повода, която е довела началника да постави завършек на живота си, освен това на работното си място. Д.В. не е споделял на сътрудниците си да има фамилни или финансови проблеми. Възможно е да е имал проблеми на работното си място, гадаят околните му. Липсва информация дали е оставил предсмъртно писмо.

Според Lupa.bg, новината за самоубийството на един от финансовите шефове идва 2 месеца след възбраната за реклама на хазарт. Според наблюдаващи в сектора, секването на кранчето от хазартните компании е раздрусало съществено финансите на Нова.

Говори се, че медиата чака над 65 милиона лв. по-малко доходи тази година поради законовото ограничевие да се популяризира хазарт. Възможно е въпреки всичко Д.В. да е поставил завършек на живота си и по персонални аргументи, макар че тогава наподобява нелогично за какво е избрал да се обеси на работното си място.

Очаквайте детайлности!

Още вести четете в: България, Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР