ИЗВЪНРЕДНО: Николай Денков: Още преди седмица казах на Габриел, че

...
ИЗВЪНРЕДНО: Николай Денков: Още преди седмица казах на Габриел, че
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Николай Денков: „Още преди седмица казах на Габриел, че нямам претенции да бъда министър на външните работи!“

ИЗВЪНРЕДНО: Николай Денков: „ Още преди седмица споделих на Габриел, че нямам искания да бъда министър на външните работи! “ Това разгласи на ексклузивен брифинг минути след този на ГЕРБ министър-председателят в оставка Николай Денков.

Николай Денков предложи да се подписа дълготрайно съглашение за дълготраен мандат.

За да няма спекулации, още преди седмица споделих на Габриел, че нямам искания да бъда министър на външните работи, разгласи той.

От своя страна Христо Иванов от „ Да, България “ разгласи, че се извинява и за това, което се случи в деня за амнистия. Настояват за явен механизъм за работата на регулаторите. Много ясно казахме, че на този стадий е добре да се опише документ за промени. Реформи за битка против корупцията, бранш сигурност и правосъдната промяна.

Кирил Петков разгласи, че най-важното не са министрите, а промените, тъй като това желае българския народ от 30 години. Нищо не е изгубено. Нищо не допуска, че може да се взривява, каквото и да било.

Разчитам на Мария Габриел да продължим ръководството, да не вакрваме страната в рецесия, в изключителни избори. Само би трябвало да има същинска воля.

Асен Василев съобщи, че в случай че съглашение сред тях и ГЕРБ се подпише тогава, както наподобява от двете страни, няма спор по състава на министерсия съвет, има спор, по кое време да се подпише съглашението.

Това може да се окаже подправена рецесия.

През последните месеци успахме да създадем смяна в Конституцията, доста закони, това се съдържа и в съглашението. Подписването му ще разреши на България да завърши прехода.

 

Пряко лъчение гледайте тук: http://tv.bnt.bg/

Очквайте детайлности!

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР