ИЗВЪНРЕДНО! Кола се разцепи в катастрофа до SPS СНИМКИ Чудо!

...
ИЗВЪНРЕДНО! Кола се разцепи в катастрофа до SPS СНИМКИ Чудо!
Коментари Харесай

Пътник от катастрофата при хотел SPS e сериозно пострадал

ИЗВЪНРЕДНО! Кола се разцепи в злополука до SPS СНИМКИ Чудо! Без жертви в БМВ-то камикадзе до SPS СНИМKИ

Пътникът, потърпевш при тежката злополука тази заран до хотел SPS е настанен за лекуване в дежурната хирургия на УМБАЛ " Свети Георги ". Това оповестиха от здравното заведение.

Той е с рана на главата, счупена китка и гръдно-коремна контузия. Няма заплаха за живота му. Експертите разясниха, че такива контузии се получават при тежки произшествия, когато пасажерът, или водачът е обезопасен с защитен колан. Ако не го е поставил жестокият удар води до гибел. Мъжът бе ранен през днешния ден, откакто автомобилът БМВ, катастрофира грубо през днешния ден.

Според данните на полицията случаят е станала към 9,50 ч.. БМВ-то блъснало КИА, след това се качило наа тротоара, блъснало се поредно в дърво и дирек и се разцепило.

Предницата и задницата на автомобила са изхвърчали на двайсетина метра една от друга. Разпръснатите елементи от разпадналата се кола са нанесли провали на още три автомобила, спрени на свободната повърхност до кръговото. Засегнатите коли да два опела и дачия. Шофьорът на немското возило няма тежки контузии и и излязъл самичък от разцепената кола.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР