Извънредният отчетно-изборен конгрес на БФС ще бъде излъчен пряко в

...
Извънредният отчетно-изборен конгрес на БФС ще бъде излъчен пряко в
Коментари Харесай

БФС ще излъчва конгреса си на живо онлайн

Извънредният отчетно-изборен конгрес на БФС ще бъде излъчен директно в канала на централата в интернет. Конгресът ще се организира на следващия ден в хотел „ Маринела “ в София.

Линкът ще бъде наличен на формалния уебсайт, а също по този начин може да бъде открит и на адреса BFU TV в обществената мрежа youtube.com.

Утрешното заседание беше свикано през декември, когато Борислав Михайлов подаде оставка. Редовният Конгрес трябваше да се организира през 2025-а година.

Конгресът ще бъде воден от Атанас Фурнаджиев, който е вицепрезидент на БФС в определения изпълком през 2019-а. Следващият изпълком от октомври 2021-а година към момента не е вписан в Търговския указател. Тогава още веднъж на ексклузивен конгрес, Борислав Михайлов завоюва нов президентски мандат с 241 на 230 гласа против Димитър Бербатов. Последваха обаче серия от тъжби и от двете страни. До момента въпросната новоизбрана администрация не е вписана.

Кандидатите да наследят Борислав Михайлов са седем на брой. Това са Георги Иванов,, Димитър Бербатов, Георги Градев, Георги Захариев, Манол Иванов и Петьо Костадинов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР