Извънредният конгрес на Българския футболен съюз (БФС) на 12 октомври

...
Извънредният конгрес на Българския футболен съюз (БФС) на 12 октомври
Коментари Харесай

Поскъпва или поевтинява конгресът на футболния съюз

Извънредният конгрес на Българския футболен съюз (БФС) на 12 октомври ще коства към 400 хиляди лв.. Това съобщи членът на изпълнителния комитет на организацията Емил Костадинов, представен от " Мач телеграф ", а сумата беше доказана от пресслужбата на БФС пред " Дневник ".

Бюджетът за организацията беше избран в сряда по време на.

Малко след него, без да показва цифри, БФС заяви в уеб страницата си, че " забележителният размер на сумата спрямо предходни конгреси е резултат от организирането на общо заседание в условия на пандемия и нуждата от спомагателни ограничения за обезпечаване на безвредна среда за участниците и гостите ".

Но по-скъп ли е този конгрес по отношение на предходните? В края на март вицепрезидентът по финансите на футболния съюз. Тогава тезата му беше, че няма смисъл да има и ексклузивен, и постоянен конгрес (каквито бяха опциите към момента), тъй като това ще докара до непотребни разноски.

" Дневник " потърси пояснение за разминаването в данните, само че изпълнителният шеф на организацията Борислав Попов не беше открит за коментар.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР