Извънредни мерки за сигурност преди вечното дерби Левски - ЦСКА.

...
Извънредни мерки за сигурност преди вечното дерби Левски - ЦСКА.
Коментари Харесай

Полиция блокира центъра на София заради вечното дерби

Извънредни ограничения за сигурност преди безконечното дерби Левски - ЦСКА. Срещата довечера е реванш за Купата на България. Заради случая с бомбичка на последния мач, при който двама жандармеристи пострадаха, ограниченията за сигурност ще са още по-засилени.

Националният стадион „ Васил Левски” към този момент е оборудван с нови камери с висока резолюция. Още на входа всички футболни почитатели ще бъдат подробно проверявани. Няма да се позволяват фенове във очевидно нетрезво положение, както и лица, носещи неразрешени предмети.

Във връзка с случай, при който пострадаха двама чиновници на реда, Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи започва акция под надпис "Не на насилието на стадионите ". Стартът на акцията ще бъде даден точно на днешния дуел. Полицаите, които ще охраняват стадиона, ще носят върху униформите си особено направени за акцията стикери.

Във връзка със срещата се вкарва краткотрайна организация на придвижването в София. Забраняват се престоят и паркирането на пътни транспортни средства както следва:

- до привършване на футболната среща на 25 април по алеите към Национален стадион „ Васил Левски “ при браншове Б, В и Г;

- до 20.30 часа на моста пред Национален стадион „ Васил Левски “ и на ул. „ Ген. Гурко “ сред бул. „ Васил Левски “ и бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “.

От 17.00 часа до привършване на футболната среща единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи ще се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления като се изключи рейсовете от всеобщия градски превоз по:

- ул. „ Ген. Гурко “ сред бул. „ Васил Левски “ и бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “;

- бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ сред пл. „ Орлов мост „ и бул. „ Черни връх “;

- бул. „ Драган Цанков “ сред бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ и бул. „ Пейо К.Яворов “.

Срещата Левски - ЦСКА стартира в 18.30 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР