Извънредната обстановка доведе до проблеми в редица училища с недостига

...
Извънредната обстановка доведе до проблеми в редица училища с недостига
Коментари Харесай

Онлайн платформа набира заместващи учители за училищата

Извънредната конюнктура докара до проблеми в редица учебни заведения с дефицита на педагогическите фрагменти. Заради това Националният център за безвреден интернет, в съгласие с Министерството на образованието и науката, и със съдействието на Teacher.bg - мрежата на учителите новатори, сътвори онлайн платформа за търсенето на заместващи учители. Това оповестиха от центъра за безвреден интернет.

В платформата може да се записва всеки искащ да замести отсъстващ преподавател, с подобаваща подготовка и наоколо до местоживеенето си. При регистрацията за заместващ преподавател се подават данни за квалификацията, както и по кои предмети, и на кой учебен стадий претендентът би могъл да преподава.

Директорите на учебни заведения, които имат усложнения с педагогическия състав, след направена регистрация, могат да подават онлайн поръчки за заместващ учител. Директорът влиза в директен персонален контакт със съответния претендент, с цел да се увери в неговата подготовка и да направи своя избор.

Платформата може да улесни и доста да форсира намирането на подобаващите педагогичен експерти, които да оказват помощ на учебните заведения в потребност.

Имащите подобаваща подготовка и искащи да станат заместващи учители, могат да се записват в платформата, на адреса - https://zamesti.roditeli.org/login

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР