Извънреден Председателски съвет в Народното събрание след пристигнал доклад от

...
Извънреден Председателски съвет в Народното събрание след пристигнал доклад от
Коментари Харесай

Кражбата на века: Заместник-министър от ПП взел кода на машините за гласуване

Извънреден Председателски съвет в Народното събрание след дошъл отчет от ДАНС. За това заяви Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

„ В отчета излиза наяве, че на 25-и - два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на така наречен хешкод, който е един от ключовете за отбрана на машините, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнев влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, смъква информацията на флашка. Ето по какъв начин се манипулират машини ”, уточни Йорданов.

„ Заместник-министърът на електронното ръководство на ПП-ДБ е свалил кодовете, записал ги с телефона си, свалил си ги на флашка и в този момент единствено мога да допускам къде са. На тези избори, които идват, не би трябвало да има нито една машина, тъй като всички машини са компрометирани ”, безапелационен е той.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов изиска неотложен арест на зам.-министъра и оставка на държавното управление. 

„ Току що излязох от председателски съвет в Народното събрание. Зам.-министър от квотата на Политическа партия -ДБ е направил посягане над кода на машините за гласоподаване. „ Възраждане “ желае неотложен арест на виновното лице и анулация на машиното гласоподаване в неделя. Незабавно! “, съобщи Костадинов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР