Извън теми като политика и сложната международна обстановка в Кремъл

...
Извън теми като политика и сложната международна обстановка в Кремъл
Коментари Харесай

В Русия се питат: Има ли Путин мотоциклет?

Извън тематики като политика и комплицираната интернационална конюнктура в Кремъл би трябвало да изясняват и за надалеч по-нетрадиционни въпроси. Има ли президентът Владимир Путин мотоциклет. И какъв е той, в случай че има.

Повод за любознанието на съветските публицисти стана визитата на президента ревюто " Иннопром-2017 " в Екатеринбург, където той прегледа в това число и щанд за мотоциклети и по-точно тези на японската марка „ Кавасаки ". Там той къде на смешка, къде на съществено разгласи: „ Аз имам, само че не подобен. Ама виждам да не се возя на него ".

Това незабавно провокира интереса на медиите и на обичайна конференция на представителя на Кремъл Дмитрий Песков му се наложи да дава отговор дали президентът има има мотоциклет. Някои публицисти даже пробваха да сътворят скандал за това, че Путин има заявено МПС. Според данъчната му декларация, която излиза публично всяка година, той има „ Лада Нива " и „ Волга ", само че не и мотоциклет.

„ Руският президент Владимир Путин няма мотоциклет за персонално прилагане и не употребява този тип превоз, въпреки да е пробвал да подкара „ Кавасаки ", разгласи Песков.

Песков разясни, че няколко мотоциклета „ Кавасаки " има в гаража на една от службите за обслужване на президентската и други висши институции. Навремето Путин пробвал няколко пъти да подкара такова возило, само че се отказал.

„ Той не разполага с персонален мотоциклет ", повтори представителят, представен от ТАСС.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР