Извън парламента се очертава да остане партията на Слави Трифонов.

...
Извън парламента се очертава да остане партията на Слави Трифонов.
Коментари Харесай

Август Попов: С това заболяване, което има Слави, надали най-важното в живота му е политиката 


Извън Народното събрание се обрисува да остане партията на Слави Трифонов. Това предизвика негови някогашни сътрудници и другари да се чудят за какво изобщо Дългия се е заиграл с политиката. И да си отдъхнат, че в този момент нещата са си пристигнали на мястото.

„ Не знам за какво партията на Слави Трифонов, чийто водач е той, няма да продължи да взе участие в политиката на България. Дори не считам, че това, което очевидно се случва в нея, потегля от Трифонов. Той е единствено лицето на Има Такъв Народ. Флагманът, от който идва всичко, е Тошко Йорданов. “ Това сподели пред „ България Днес “ някогашният сътрудник на Дългия от славните години на студентското предаване „ Ку-ку “ Август Попов.

Актьорът счита още, че със настоящия си избор хората „ санкционират “ партията на шоумена, задето са катурнали предното държавно управление. Споделя, че не схваща от политика, гледа да стои надалеч от нея и не знае дали излизането на Има Такъв Народ от Народното събрание е печеливш ход за водача му.

„ Да ви кажа почтено, въобще не знам за какво някои хора към момента политиканстват. Политиката е мръсна работа! Но очевидно желаят да се изцапат. А с това заболяване, което има Слави, едва ли най-важното в живота му е политиката “, прибавя приключилият НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ в класа на проф. Стефан Данаилов кукувец.

„ Направихме най-малко още 1 стъпка напред – към този момент Има Такъв Народ е отвън играта, тъй като се мъчеше в тази си роля и изтеза и останалите. Един препъникамък по-малко! “ Това пък показа във ФБ профила си един от досегашните сценаристите в „ Шоуто на Слави “ Теньо Гогов. Макар и бил един до друг дълго време с тв водещия, създателят на кючека „ Буболечка “ разсъждава „ на трезва глава “ следизборно и счита, че протичащото се ни учи какъв брой огромна доза смяна можем да поемем като общество. „ Неголяма, окей – одобряваме го. Това е натурализъм. Но обществата са мощно консервативни системи “, споделя още сценаристът на „ Столичани допълнително “ и шеговито прибавя в умозаключение: „ КазАх си, да ми олекне! И помнете, може да ви боли след неделя, само че не повече от ахилеса на Цънцарова след цяло денонощие на токчета! “.

„ Политиката е или всичко, или нищо, с което човек би трябвало да се занимава “ – споделя различен някогашен сподвижник на Дългия, Влади Въргала. – Така е и работата, с която Слави се занимава. В един миг той би трябвало да избере на кое желае да обръща внимание – на шоубизнеса, на политиката или на живота си в персонален проект. Навремето огромният режисьор Младен Киселов, светла му памет, беше член на Политбюро. И когато настъпиха проблеми, той го напусна и сподели: „ Един ден се разсъниха и заставайки пред огледалото, си споделих – ти с какво искаш да се занимаваш, с политика или с спектакъл? Избрах театъра и напуснах бюрото “. Затова мисля, че в случай че Слави искаше да остане в политиката, имаше безусловно всички козове да го направи “ – безапелационен е Въргала.

„ В политиката има потребност от хора като Слави – споделя още артистът. – Когато избухна зверството с нашите медици в Либия, той беше единственият, който отвън всички политически фигуранти, които по никакъв метод не опазиха живота и достолепието на заточените ни сънародници, поведе народа ни пред посолството на Либия. Когато някой, изравен надалеч от България, реши ориста на медиците и бяха освободени, след връщането им той ги предложения в шоуто си. Но те му отхвърлиха и отидоха в друга телевизия, тъй като по този начин им бе подредено. Но Слави нито повдигна това на въпрос, нито отиде да се разправя с някого и да каже: „ Ние какво направихме, пък вие в този момент не щете да дойдете! “. И той направи всичко това в името на правилата си. Това е нещо, което никой не помни, а аз в никакъв случай няма да не помни! “ – безапелационен е Въргала.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР