Извадих отбора си от полето, с намерението да си тръгнем.

...
Извадих отбора си от полето, с намерението да си тръгнем.
Коментари Харесай

Владо Николов: Опитаха се да ни унижат

Извадих тима си от полето, с желанието да си тръгнем.

Разубеди ме дежурният пратеник Светослав Златарев. Той ме посъветва, че е по-добре за волейболистите, за почитателите, за всички, които обичат волейбола да доиграем мача. Послушах го и се върнахме.

Така изясни обстановката с безпрецдентното спирането на волейболен мач в Пазарджик треньорът на Левски Владо Николов.

Той разгласи за какво е стигнал до крайното решение.

При наша офанзива и пусната топка тя падна на земята, удари я. Това стана безусловно пред очите на съдията, само че играта не бе спряна.

Протестирах, само че съдията не ме чу и не пожела да ме слуша.

Отидох при дежурният пратеник с цел да разясним обстановката. Първият арбитър вместо да си признае грешката – стартира да ми вади картони. Ядосах се. В обстановка, в която Хебър ни надиграва изрично, първият арбитър Илиян Георгиев се опита да ни унижи, разяснява Николов.

Поздравявам Хебър. В този мач противникът бе по-добрият тим. Заявявам, че Хебър изрично ни надигра. Но със своите дейности първият арбитър Илиян Георгиев скапе цялата празнична атмосфера и хубавия мач.

Като цяло съдийството по никакъв метод не повлия на хода на мача, тъй като Хебър бе по-добрият тим от самото начало и разумно завоюва дуела. Но реферът скапе мача. След това, с цел да се опита да ни компенсира, отсъди три точки в наша, изгода, с които ощети домакините, сподели наставникът на Левски.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР