Извадени са телата и на двете жени, които се издирваха

...
Извадени са телата и на двете жени, които се издирваха
Коментари Харесай

Откриха телата на двете жени, загинали в Арсенал

Извадени са телата и на двете дами, които се издирваха след случая в цех " Арсенал ".

" За страдание, те са мъртви. При осъществения оглед бяха конфискувани проби от местопроизшествието. Огледът завърши в светлата част на деня през вчерашния ден и през днешния ден продължава. Образувано е дело. Назначени са медицински експертизи. Ще бъдат назначени в границите на днешния ден химически експертизи, взривотехническа експертиза и някои други експертизи, в случай че се наложи ", оповестиха на брифинг от прокуратурата.

Жертвите на случая от през вчерашния ден в оръжейния цех стават към този момент три.

Мъжът е с 8 години стаж, едната жена е с 9 години, а другата с 15 години.

Инцидентът е станал в завод 150 на цех 4 край Казанлък при работа с взривоопасни пиротехнически произведения и сигнални ракети.

От прокуратурата към момента не могат да кажат каква е повода за случая. Работи се по няколко версии, в това число човешка неточност. Свидетелите са лица, които са били отвън това помещение, тъй като тримата души в него са умряли. Тепърва предстоят разпити на останалите очевидци.

Разследването е предоставено на Национална следствена работа в София. Делото ще бъде взето на специфичен контрол.

От през днешния ден прокуратурата е разпоредила сложна инспекция на оръжейните фабрики в района.

От управлението на Арсенал “ АД показаха своите съболезнования на фамилиите на потърпевшите служащи, в резултат на трудовата акцидент, зародила в завода. От там обясниха, че сдружението ще им окаже нужната помощ и поддръжка.

Създадена е и Комисия, която ще проверява и ще обясни аргументите за възникването на случая, твърдят още от управлението на оръжейницата.
Източник: БНР>  >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР