Изумително е как някой ще иска да плаща, за да

...
Изумително е как някой ще иска да плаща, за да
Коментари Харесай

Стриймър изкарва половин милион долара на месец с Fortnite

Изумително е по какъв начин някой ще желае да заплаща, с цел да гледа по какъв начин се играе дадена игра, само че за 26-годишният Тейлър Блевинс това няма значение. Онова, което е значимо е, че младежът изкарва по половин милион $ на месец, стриймвайки нови заглавия като Fortnite .

Геймърът, прочут с прякора Ninja , се радва на необикновен онлайн интерес. Той има невероятните 3.7 милиона почитатели в Twitch , 5 милиона YouTube клиенти и милиони, които го следват в обществените мрежи.

Месечният абонамент за Twitch Prime коства 5 $ и от него идва главната част от приходите на Блевинс. Преди да стартира да се занимава със стрийминг, той е бил професионален Halo състезател, което звучи с една концепция по-малко жалко. Новото му амплоа обаче е гаранция за триумф – при взаимна игра на Fortnite с рапъра Дрейк предходната седмица, клиентите на Блевинс единствено в Twitch са се нараснали с 10 000 души.

А какво прави той с парите си?

„Определено влагам и икономисвам колкото може повече. Не възнамерявам да направя нещо шантаво“, споделя той.

А вие, скъпи читатели, когато желаете да играете на игра, по-добре просто го направете, вместо пасивно да следите някой различен от екрана – игрите са за игра и развлечение, нали?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР