Изумителният скандал между естрадната легенда Георги Христов и Николаос Цитиридис

...
Изумителният скандал между естрадната легенда Георги Христов и Николаос Цитиридис
Коментари Харесай

Георги Христов към Цитиридис: Евтин боклук! Гъркът му отвърна: Дано умреш от СПИН!

Изумителният скандал сред естрадната легенда Георги Христов и Николаос Цитиридис придобива съществени мащаби. В общественото пространство се завъртя абсурден чат сред двамата, който минава неведнъж положителния звук. Обиди, тормоз и обети хвърчат единствено в няколко разменени думи, което потвърждава тленен огън в връзките сред двамата.

 

Наскоро Николаос Цитиридис показа, че е подложен на тормоз от огромната ни естрадна звезда. Той твърди, че получава закани измежду нощ, а позвъняванията без вземане предвид с часа са непрекъснати. Георги Христов от своя страна качи екранна фотография на чата сред двамата. В него някогашният водещ кълне артиста и му пожелава да почине от СПИН.

Коментари в мрежата обаче считат, че в действителност Георги Христов си е вкарал автогол с публикуването на скрийншота. На него лъсва истината по какъв начин малко преди среднощ той е направил изходящо позвъняване към Цитиридис.  Георги Христов написа: „ Достойно! Евтино, само че за боклука! “. Тези думи очевидно жегват някогашния водещ, който избухва и му пожелава мъчителна гибел.

 

Близки до Цитиридис настояват, че позвънявания през нощта са много чести, а естрадният артист нормално звънял свиреп пийнал. Доста от коментиращите обаче считат, че Цитиридис е можело да реагира по напълно различен метод с оглед медийната визия за себе си.

 

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР