Изучаването на графичен дизайн е ценно умение в днешната дигитална

...
Изучаването на графичен дизайн е ценно умение в днешната дигитална
Коментари Харесай

Пет канала в YouTube, предлагащи стойностно образователно съдържание в областта на графичния дизайн

Изучаването на графичен дизайн е скъпо умеене в днешната цифрова епоха. По своята същина и в най-общи линии това е способността за основаване на въздействащо образно наличие за разнообразни цели, в това число реклама, брандиране, уеб дизайн и други Независимо дали сте новак или желаете да подобрите уменията и знанията си, YouTube може да бъде страховит източник на стойностни препоръки и уроци в региона на графичния дизайн. Ето пет канала в платформата за видео шерване, които оферират чудесно наличие както за феновете, по този начин и за експертите в сферата:

Adobe Creative Cloud

В своя формален канал в YouTube от Adobe Creative Cloud споделят разнообразни уроци, препоръки и хрумвания, отнасящи се до опциите и функционалностите, които оферират софтуерните артикули и онлайн услугите за образна обработка на компанията. Там можете да намерите разнообразно видео наличие от всевъзможен темперамент, като да вземем за пример:

Уроци: Подробни указания и упътвания за потребление на цялостния потенциал на продуктите на Adobe, които демонстрират разнообразни способи и функционалности на работа.

Съвети и трикове: Полезни препоръки, директни пътища и малко познати благоприятни условия на приложенията на Adobe, които оказват помощ за възстановяване на продуктивността и работния развой.

Източници на ентусиазъм за вашите лични инициативи: Споделяне на творбите и историите на перспективни графични дизайнери и на потвърдени експерти в региона.

Кратки ревюта и идни надстройки: Съобщения и видео резюмета на Adobe по отношение на бъдещи актуализации на техните артикули.

Adobe Live: Предавания онлайн с присъединяване на професионални графични дизайнери и художници, демонстриращи образно техните процеси и способи на работа.

The Futur

Канал, отдаден на дизайна, творчеството и предприемачество, The Futur, управителен от Крис До и неговия екип от специалисти, дава необятен набор от скъпо наличие за начинаещи и експерти в региона, които желаят да подобрят своето изобретателно мислене и бизнес умения. Човек може да открие голямо количество информация в техния канал в YouTube, в това число изчерпателни уроци, практични препоръки, изявленията с потвърдени имена от промишлеността, полемики по отношение на правилата в дизайна, бизнес насоки и задълбочено прозрение в процесите на работа и дефиниране на потребностите на клиента.

Тези видеоклипове дават на феновете опция да развият своите умения в графичния дизайн и да открият креативно ентусиазъм. В тях се засягат както тематики за съществени дизайнерски концепции, по този начин и за използването на по-сложни техники. Екипът на The Futur дава на своята публика и предприемачески препоръки, изведени от действителни обстановки от тяхната процедура. В техните клипове постоянно могат да бъдат видени презентации на действителни планове, които биват подлагани на разискване и рецензия, за да се даде по-добър взор върху процеса на създаване на съответния дизайн.

Каналът е желан източник за графични дизайнери, търсещи нови хрумвания, информация и работещи тактики за реализиране на триумф в дълготраен проект.

Spoon Graphics

Крис Спуунър е основател на добре познатия YouTube канал Spoon Graphics, който е в услуга на графични дизайнери с умения на разнообразни равнища. Той е необятно прочут със своите задълбочени уроци, които обгръщат разнообразни процеси на работа и подробни пояснения на функционалностите на множеството стратегии за образна обработка, давайки опция на своята публика да развие своите гении и да открие свежи креативен музи.

Освен това Spoon Graphics дава достъп до потребни принадлежности като разнородни четки, текстури и шрифтове, които феновете могат да смъкват и да употребяват в работата си. Каналът също по този начин служи като платформа за изява, като показва планове на надарени дизайнери и предлага на публиката опция за разискване, рецензия и разбор на видяното. С голям набор от теоретични и на практика видео уроци и препоръки, Spoon Graphics е скъп източник за всички, които желаят да почерпят ентусиазъм и да подобрят своите умения в региона.

Yes I’m a Designer

Мартин Перхиниак е основателят на фокусирания върху графичния дизайн YouTube канал Yes I’m a Designer. Там той предлага голям брой уроци, упътвания и трикове за дизайнери с разнообразни равнища на умения и се концентрира върху работата с разнородни софтуери за образна обработка, най-вече стратегии на Adobe, като Photoshop, Illustrator и InDesign. Перхиниак визира и най-различни тематики, свързани с правилата в графичния дизайн.

В допълнение към шерването на своите механически знания, той предлага и задълбочени указания и извършения за насърчаване на мощно креативно мислене посредством своите онлайн курсове. Мартин Перхиниак е построил уменията си и е добил големия си опит от работата си като графичен дизайнер в известни планове, в това число анимациите на Pixar Cars и Toy Story, Doctor Who на BBC и Team Hot Wheels на Mattel.

Подобно на Spoon Graphics, Yes I’m a Designer също дава опция за изява на феновете на канала, които желаят да показват своите умения и да чуят мнението и рецензията на останалата част от аудиторията.

Will Paterson

Уил Патерсън е прочут графичен дизайнер и влогър. Акцентът в клиповете му пада главно върху основаването на запаметяващи се лога, шрифтове и фирмена еднаквост. Неговият канал в YouTube, който може да се похвали с над 700 000 клиента и над 800 видеа, дава богата информация, в помощ на хората, искащи да подобрят своите дизайнерски умения. В резултат на работата си с влиятелни компании като Adobe, Instagram и Skillshare, Патерсън е натрупал голям опит в региона и знанията, които споделя сигурно могат да се окажат от значително значение за начинаещите.

Основната му цел е да предложи един по-рационален метод в работния развой посредством нагледни демонстрации както на работещи, по този начин и на неработещи практики, съпроводени с подробни пояснения. Каналът дава огромно многообразие от информация, като видео уроци, препоръки, рецензии и рецензии на лога на известни компании, а също така Патерсън постоянно провежда дизайнерски състезания за своите почитатели в YouTube и Reddit.

Сред останалите канали в YouTube, които оферират качествено просветително наличие в региона на графичния дизайн и си коства да бъдат упоменати са Satori Graphics, Philip VanDusen, Brandon Shepherd и други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР