ИЗЦЯЛО ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕНА ОЩЕ ЕДНА УЛИЦА В КВАРТАЛАУдължава се

...
ИЗЦЯЛО ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕНА ОЩЕ ЕДНА УЛИЦА В КВАРТАЛАУдължава се
Коментари Харесай

Удължава се частичното затваряне по три улици в Казанлък

ИЗЦЯЛО ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕНА ОЩЕ ЕДНА УЛИЦА В КВАРТАЛА

Удължава се срокът на въведената краткотрайна организация и сигурност на придвижването със затваряне на едното пътно платно за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на ул.„ Старозагорска “ в град Казанлък, както следва:

– в сектора от кръстовището с бул.„ Никола Петков “ до кръстовището с улица без име, ситуирана от западната страна на МБАЛ„ Д-р Христо Стамболски “ придвижването ще бъде затворено в посока запад – изток.

Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните булеварди и улици: бул.„ Никола Петков “, ул.„ Княз Мирски “, ул.„ Старозагорска “ към съществуващата улична мрежа в града.

Въвежда се краткотрайна организация и сигурност на придвижването със затваряне на едното пътно платно за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на ул.„ Максим Горки “ в град Казанлък както следва:

– в сектора от кръстовището с ул. “Константин Бозвелиев “ до кръстовището с ул. “Генерал Радецки “ придвижването ще бъде затворено в посока запад – изток.

Въвежда се вкара краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул.„ Княз Мирски “ и ул.„ Генерал Радецки “ към съществуващата улична мрежа.

Въвежда се краткотрайна организация и сигурност на придвижването със затваряне на едното пътно платно за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на ул.„ Константин Бозвелиев “ в град Казанлък както следва:

– в сектора от кръстовището с ул. “Княз Мирски “ до кръстовището с ул. “Никола Самев “ придвижването ще бъде затворено в посока юг-север.

Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул.„ Княз Мирски “, „ Емануил Манолов “ и „ 19-ти февруари “ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.

Въвежда се краткотрайна организация на придвижването със затваряне на пътните платна в двете направления за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на безименната улицая ситуирана от западната страна на МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски “, както следва:

– в сектора от кръстовището с ул.„ Генерал Радецки “ до кръстовището с ул.„ Старозагорска “;

Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул.„ Цар Борис I “, ул.„ Генерал Радецки, ул.„ Петьо Ганин “ към съществуващата улична мрежа.

Времените промени в придвижването ще важат от 08:00 ч. до 17:00 часа на 26.06.2022г., в това число.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР