Изцяло новият Jeep® Gladiator, първият пикап на марката от почти

...
Изцяло новият Jeep® Gladiator, първият пикап на марката от почти
Коментари Харесай

Новият пикап на Jeep вече е в България


Изцяло новият Jeep® Gladiator, първият пикап на марката от съвсем три десетилетия, към този момент е на българския пазар. Тои е основан на емблематичния Wrangler и дава обещание на притежателите главното преимущество на марката: „ Отиди на всички места, направи, каквото поискаш “.

Моделът е изпълнен с усъвършенствани технологии, непокътнат е неподражаемият Jeep дизаин, които предлага еластичност и функционалност. Gladiator разполага и с невероятни благоприятни условия за персонализация с над 200 достоверни аксесоара, тъй че може елементарно да бъде трансформиран съгласно потребителския лаифстаил и бизнес потребности.

Jeep Gladiator се предлага на нашия пазар в две равнища на съоръжение: Overland и извънредно Launch Edition. Моделът е оборудван с новия 3.0-литров дизелов мотор V6, с 264 к.с. мощ и 600 Нм въртящ миг. Цветовата палитра включва девет екстериорни цвята, които могат да се комбинират с мек черен или корав бежов покрив. Jeep Gladiator Overland и Launch Edition са оборудвани с 18-инчови джанти.

Интелигентните технологии и функционалност са главният фокус при проектирането на издръжливото 153-сантиметрово легло на Gladiator. В него инженерите вградиха осветяване и опционален външен източник на зареждане (230V), както и мощни интегрирани връзки с централното ръководство, което обезпечава сигурност и еластичност при превозване на товари.

Изцяло новият Jeep Gladiator предлага корав покрив от три елементи, мек покрив или сенник. Всяка алтернатива за шофиране навън обезпечава оптималната независимост да пътувате през всеки сезон, както в града, по този начин и при офроуд.

Подобно на Wrangler и Gladiator може изцяло да се почиства и пере, отличава се с голям брой отделения за предпазване, като заключващото се чекмедже под задните седалки. Кабината на Gladiator разполага с четвърто потомство система Uconnect TM със 7 или 8,4-инчов сензорен екран и инфотеимънт система със 7-инчов TFT-дисплеи, които разрешава на лидера да конфигурира информацията, показвана по повече от 100 метода за по-лесно и комфортно ръководство.

Jeep Gladiator се откроява със своята мултифункционалност и интуитивни системи за ръководство. За първи път в модел на Jeep може да бъде вградена предна самопочистваща се камера, която разрешава елементарно да се виждат трудности, както при пътешестване по офроуд пътеки, по този начин и при всекидневно шофиране в града. Предната камера е ситуирана в решетката на Gladiator и може да бъде задеиствана посредством наличната офроуд система Pages.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР