Изцяло нова пешеходна алея ще свързва район Западен с в

...
Изцяло нова пешеходна алея ще свързва район Западен с в
Коментари Харесай

Изграждат нова пешеходна алея към Гребната база в Пловдив

Изцяло нова пешеходна алея ще свързва регион " Западен " с в Пловдив. Изграждането й е в напреднал стадий, като трасето от улица " Рая " до парк " Отдих и просвета " към този момент е прокарано, оповестява кметът на региона Димитър Колев.
Общата дължина на пътеката е 100 метра, а ширината й – 3 метра. Така тя ще бъде с повърхност от 300 квадратни метра и ще е покрита с вибропресовани плочи с размери 40 на 40 сантиметра. Предвижда се да бъдат инсталирани и антипаркинг колчета, с цел да може тя да се употребява единствено от пешеходци и колоездачи.
 Пловдив се снабди с Алея на олимпийската популярност (СНИМКИ) Пловдив се снабди с Алея на олимпийската популярност (СНИМКИ)
В Пловдив публично бе открита Алея на олимпийската популярност. Тя се намира на Гребната база, където са изложени фотоси и информация за 46...
" Изграждаме тази алея по избор на жителите на региона. С нея ще се обезпечи бърз и елементарен достъп до Гребната база за всички поданици и посетители на Пловдив “, съобщи кметът на „ Западен “ Димитър Колев, откакто персонално ревизира по какъв начин вървят дейностите по построяването й. Той напомни, че предходната година е бил изработен и напълно нов тротоар по улица „ Рая “, с който новата алея ще бъде обвързвана. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР