Изтребители на американските военновъздушни сили прихванаха малък самолет близо до

...
Изтребители на американските военновъздушни сили прихванаха малък самолет близо до
Коментари Харесай

САЩ: Изтребители прихванаха малък самолет близо до Вашингтон

Изтребители на американските военновъздушни сили прихванаха дребен аероплан покрай Вашингтон, заяви Министерството на защитата на Съединени американски щати, представено от международните организации.

Изтребители Ф-16 са прихванали гражданския аероплан Чесна 560 Ситейшън V почти в 15:20 ч. (2020 по Гринуич), до момента в който е летял над Вашингтон и северната част на Вирджиния, се споделя в изказване на Северноамериканското командване за въздушно-космическа защита. " Пилотът не реагираше и след това самолетът Чесна се разруши наоколо до Националната гора " Джордж Вашингтон ", Вирджиния. НОРАД се опитваше да откри контакт с водача досега, в който самолетът се разруши ", се споделя в изказването, представено от Българска телеграфна агенция.

Изтребителите са употребявали сигнални ракети " в опит да привлекат вниманието на водача ", прибавиха от НОРАД, като подчертаха, че самолетите " са имали позволение да се движат със свръхзвукова скорост и е допустимо жителите на района да са чули мощен тон от прекосяването на звуковата преграда ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР