Изтребител Су-27 от Военно-космическите сили (ВКС) на Русия съпроводи самолет

...
Изтребител Су-27 от Военно-космическите сили (ВКС) на Русия съпроводи самолет
Коментари Харесай

Руски Су-27 ескортира разузнавателен самолет и два френски изтребителя над Черно море

Изтребител Су-27 от Военно-космическите сили (ВКС) на Русия съпроводи аероплан за далечно радиолокационно разкриване и ръководство (ДРЛОУ) и два изтребителя на Военновъздушни сили на Франция над Черно море, като им попречи да нарушат държавната граница на Руската федерация, съобщи руското Министерство на защитата.

Руските системи за надзор на въздушното пространство над Черно море са засекли през днешния ден три въздушни цели, летящи към съветската държавна граница. " За попречване на нарушение на държавната граница на Руската федерация е вдигнат изтребител Су-27 от дежурните сили на Противовъздушна отбрана, оповестиха от съветското министерство на защитата. „ Екипажът на съветския изтребител разпознава въздушните цели като аероплан за далечно радарно разкриване и ръководство E-3F и два многоцелеви изтребителя " Рафал " на френските въздушно-космически сили ", съобщи ТАСС.

Руското министерство на защитата означи, че задграничен боен аероплан при доближаване на съветски изтребител е направил завой от държавната граница на Руската федерация и е напуснал въздушното пространство над Черно море. Ведомството посочи, че полетът на съветския изтребител е осъществен в строго сходство с интернационалните правила за потребление на въздушното пространство над неутрални води, без секване на въздушни направления или рисково доближаване на самолети на непозната страна.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР