Изтребител МиГ-31 се разби в Приморския край в руския Далечен

...
Изтребител МиГ-31 се разби в Приморския край в руския Далечен
Коментари Харесай

Руски изтребител се разби край Владивосток

Изтребител МиГ-31 се разруши в Приморския край в съветския Далечен изток. Според съветското министерство на защитата полетът е бил образователен, а екипажът на разрушилия се е катапултирал сполучливо, оповестява Руската работа на Би Би Си.
Бойният аероплан се е разрушил незабавно след политане в гориста околност, на безлюдно място покрай село Алексеевка, на към 60 км северно от Владивосток. Съобщава се, че полетът е осъществен без муниции и на земята няма опустошения и потърпевши.
" По предварителна информация повода за случая може да е техническа нередовност ", оповестиха за ТАСС от пресслужбата на Източния боен окръг.
От началото на войната това не е първата злополука на съветски изтребители, само че съгласно съветското министерство на защитата всички произшествия са станали по време на образователни, а не на бойни полети. Досега рускмото отбранително ведомство не е посочичло броя на изгубените самолети в бойните дейности в Украйна.
През април МиГ-31 се разруши в региона в Ленинградска област и като причина за злополуката беше посочена техническа нередовност. А от септември към този момент седем изтребителя " Сухой " са се разрушили в разнообразни райони на Русия, пресметна изданието Layout.
Най-трагичният случай бе злополуката на Су-34 в Ейск на 17 октомври, когато самолетът се разруши в жилищна постройка и починаха 15 души.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР