Изтощена майка пусна тригодишното си дете за продажба, след като

...
Изтощена майка пусна тригодишното си дете за продажба, след като
Коментари Харесай

Майка пусна за продажба 3-годишната си дъщеря, защото е "изморена да почиства" след момичето

Изтощена майка пусна тригодишното си дете " за продажба ", откакто разбра, че щерка й се е измъкнала рано сутринта от леглото и е устроила същински безпорядък в дома им. 22-годишната Зоуи Уелс изгубила четири часа в разчистване на жилището преди този момент, само че на утрото открила, че всичко е било на вятъра, оповестява " Сън ".

Зоу не знаела дали да се смее или да плаче, когато видяла чудовищната неразбория, направена от дребната й щерка Айви Роуз. Момичето покрило целия под с играчки, книги и сладкиши и разляла душ гел на пода. Тогава Зои на смешка написала в обществените мрежи публикация за продажбата на щерка си и помолила евентуалните купувачи да й пишат на пощата [email protected] (нуженмиесъничистдом@помогнетеми.co.uk).



" Събудих се в 6.30 сутринта и имах възприятието, че бомба е паднала в дома ми. Не знаех дали да се дръзвам или да рева. Когато споделих на щерка ми, че би трябвало да почисти, тя отговори, че това е моя работа, тъй като съм стара ", споделя майката.

В резултат на това, на Зоуи, която учи в Юридическия факултет в Телфорд, й лишило през целия ден, с цел да приведе къщата в ред.



" Ако това е нещо, с което би трябвало да се оправя в този момент, кой знае какво ще се случи след няколко години. Принудих я да ми помогне да почистя, само че в последна сметка единственото нещо, което направи, беше да вземе одеялото от дневната, да отиде в спалнята си и да заспи ", споделя Зоуи.

В обявата Зоуи предизвестява, че момичето може да се разсъни в 4:30 през нощта поради сандвич, до момента в който тя се разсънва в 6:30 ч. Яде единствено храната, която харесва. И никога не може да я прегърнеш или да я целунеш, в случай че не желае.



Впрочем, по-късно Зоуи успокоява всички, твърдейки, че тя обожава щерка си, макар минусите й.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР