Източници от индустрията казаха, че г-жа Spielman е един от

...
Източници от индустрията казаха, че г-жа Spielman е един от
Коментари Харесай

Шефът на Ofsted Spielman влиза в краткия списък за председател на BBC

Източници от промишлеността споделиха, че госпожа Spielman е един от към осемте кандидати за поста, като пожеланият претендент предстои на утвърждение от министър-председателя.

< p> Участието й в процеса ще пристигна като изненада, като се има поради, че скорошната й кариера мина в контролиране на аспекти на английския учебен бранш.

Преди Ofsted, госпожа Spielman ръководи регулатора на изпитите, Ofqual, в продължение на пет години, преди този момент тя е прекарала 15 години в финанси, тактики и консултантски функции.

Тя също е настойник на, до момента в който Самир Шах, един от другите кандидати за председателството, също е служил в борда на Лондонския музей.

Г-жа Спилман би трябвало да напусне Ofsted идващия месец и в скорошно изявление за The Times сподели, че фактът, че не е била преподавател, не е попречил на работата й там. < /p>

Карол Вордерман благодари на почитателите на „ демонски чудесни “, откакто напусна шоуто на BBC поради насоките на обществените медии

„ Никой не чака основният изпълнителен шеф на CAA да е бил водач или основен изпълнителен шеф на Службата за железници и пътища, да бъде ватман на трен или водач на камион “, сподели тя пред вестника.

Sky News разкри по-рано този месец, че господин Шах е за работата.

Той има по-скоро медийно потекло, защото е бил в борда на Би Би Си и е прекарал десетилетия в основаване на телевизионни стратегии.

Търсенето на правоприемник на господин Шарп, който на фона на разногласието за ролята му в подпомагането на шестцифрен заем на Борис Джонсън, някогашния министър председател, се чака да завърши през идващите няколко месеца.

Интервюта за поста неотдавна получиха в ход, като повече от шепа кандидати към момента са в кадър да поемат един от най-престижните постове в английската медийна промишленост.

Редица видни предприемачи и медийни фигури обаче отхвърлиха кандидатствайте.

Сър Деймън Бъфини, заместник-председателят и ръководител на комерсиалния отдел на BBC, се очакваше да бъде любимец за поста, само че се оповестява, че не е хвърлил шапката си на кръга.

Други видни медийни ръководители, в това число сър Питър Базалгет, някогашният ръководител на ITV, обществено се самоотхвърлиха.

Смята се, че Дам Елан Клос Стивънс, настоящият ръководител, е в фрагмента, който ще заеме поста на непрекъсната основа.

Назначаването на дълготрайния правоприемник на господин Шарп ще пристигна в сензитивен миг за BBC, която беше потопена в поредност от рецесии тази година, включващи сегашни и някогашни водещи - в това число и.

Той също по този начин се бори с дългогодишно предизвикателство по отношение на насоките за безпристрастност, към които чака да се придържат неговите телевизионни оператори - като водещия на мача на деня.

< p> Тези чувствителни въпроси евентуално ще станат още по-изострени през идната година с общи избори на хоризонта.

Тим Дейви, генералният шеф на BBC, се бори с по-дългосрочни въпроси по отношение на бъдещето на корпорацията модел на финансиране, като последните секретари по културата алармираха за края на лицензионната такса след 2027 година

Излъчвателят беше заставен да приложи обилни съкращения на разноските, засягащи елементи от продукцията му за вести и настоящи събития, в това число дълготрайни осъществяване на стратегии като Newsnight на BBC 2.

Сакстън Бампфилд, ловецът на хора, следи търсенето на ръководителя на BBC.

Говорителят на отдела за цифрови технологии, просвета, медии и спорт отхвърли коментар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР