Източници, близки до принц Хари и Меган Маркъл, твърдят, че

...
Източници, близки до принц Хари и Меган Маркъл, твърдят, че
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл влизат в сагата за Photoshop на Кейт: Източници казват, че Съсекс е щял да бъде „унищожен“ – но херцогинята „никога не би направила тази грешка“ поради нейното „странно внимание към детайла“

Източници, близки до принц Хари и Меган Маркъл, настояват, че двойката ще бъде „ унищожена “, тъй като е направила фотошоп неточност на Кейт Мидълтън за Деня на майката

„ Това не е неточност, която Меган в миналото би направила… тя има натъртено око и необичайно внимание към детайлите “. Британските кралски особи ще се насладят на неволите на Кейт, изключително като се имат поради личните им скорошни проблеми с известността.

Той сподели: „ Те ще се смеят до дъно, пробвайки се да запазят чисто лице пред обществото “, добавяйки: „ Техният основен човек Омид Скоби беше хвърляйки кални пайове за тях “.

Новината идва на фона на изказванията, че принц Уилям е направил фотография на Кейт за Деня на майката единствено за 40 минути в петък преди принцесата редактира го два пъти във Photoshop, с цел да го „ направи допустимо най-хубавото “.

Принцът на Уелс направи фотография на усмихнатото си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР