Източници, близки до певицата Бритни Спиърс, споделят, че публичните реакции

...
Източници, близки до певицата Бритни Спиърс, споделят, че публичните реакции
Коментари Харесай

След интервюто на Хари и Меган, готви ли се Бритни за скандални разкрития пред Опра?

Източници, близки до певицата Бритни Спиърс, споделят, че обществените реакции към излизането на документалния филм " Framing Britney Spears " са въодушевили певицата да опише всички детайлности към живота си, само че това би трябвало да се случи съгласно нейните условия. Коментира се, че в случай че това се случи Бритни желае да опише своята история пред Опра Уинфри.

Виж още:

" Entertainment Tonight " оповестява, че поп звездата е признателна за цялата поддръжка, която е получила от почитатели и сътрудници, седмици след премиерата на продуцирания от Ню Йорк Таймс документален филм " Framing Britney Spears ".

Напоследък певицата е доста по-щастлива и околните ѝ усещат, че е по този начин поради огромното количество поддръжка, получена от страна на почитателите.

Източници споделят, че Бритни е обмисляла да приказва за предишното си, най-много тъй като не счита, че другите би трябвало да описват нейната история. Също по този начин допълват, че тя обича да дава изявленията, само че в случай че в миналото предприеме тази стъпка, Опра евентуално ще бъде първият ѝ избор.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/britneyspears/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР