Източникът на Нова заяви, че е видял Марио Панчев вчера

...
Източникът на Нова заяви, че е видял Марио Панчев вчера
Коментари Харесай

Всичко Е Ясно! Ето Причината За Кървавата Престрелка! Вижте Как Марио Големия Е Закопал Пелов Преди Години!

Източникът на Нова съобщи, че е видял Марио Панчев през вчерашния ден вечер преди престрелката. " Бях в заведението, на 30 метра от което е станала стрелбата. Той също стоеше там с още двама души, които аз не познавам ", уточни мъжът. Убийството станало по-късно.

По думите на мъжа Пелов е различим и не би си разрешил да се разхожда свободно. Той съобщи и че Пелов е почнал да написа писмото, което изпрати до президента и омбудсмана, още до момента в който бил в пандиза. Пелов бил решен, че няма да се съобщи, до момента в който не потвърди, че е почтен.

Източникът съобщи и че простреляният Марио Панчев не е бил богат и не се е занимавал с лихварство. Той се издържал с грабежи, обири, изнудване и рекет.
Всичко обаче му било простено, тъй като давал информация на проверяващите органи и прокуратурата.

Припомняме, убитият Владимир Пелов избяга от Централния софийски затвор на 3 април 2018 година. Тогава с него избяга и съучастникът му Радослав Колев, като двамата излязоха от пандиза през централния вход, откакто стреляха с револвер по защитата.

Министерство на вътрешните работи незабавно предприе дейности по издирването на двамата бегълци, само че без триумф. Граждани подаваха стотици сигнали за това, че са забелязали пандизчиите на разнообразни места в София, само че те не бяха открити от управляващите.

Според един от последните сигнали до полицията Владимир Пелов е бил видян в Ботевград. Заради сигнала на 2 юни в града беше извършена полицейска акция по издирването на пандизчията. Последният сигнал за Пелов е бил подаден преди 3 дни.

На 17 май до президента и омбудсмана беше изпратено писмо от пандизчията. В осем страници Пелов описал претекстовете си да избяга от пандиза. Твърдял, че е наказан незаслужено, получил е тежко наказване, което е еднакво на смъртна присъда и това провокирало бягството.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР