Източник Труд, снимка БулфотоМалко преди да отлети за Маями, най-големият

...
Източник Труд, снимка БулфотоМалко преди да отлети за Маями, най-големият
Коментари Харесай

Стоичков: Кметът Фандъкова ме увери, че ЦСКА ще има нов стадион

Източник " Труд ", фотография Булфото

Малко преди да отлети за Маями, най-големият български футболист Христо Стоичков се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова. След нея носителят на Златната топка разгласи, че ще има нов стадион на мястото на " Българска войска ", заяви " Труд " .

" Г-жа Фандъкова ме увери, че нов стадион на ЦСКА ще има. Много е значимо да се съблюдават законите. На рисунките стадионът е доста прекрасен и съм сигурен, че в случай че всичко е по разпоредбите, ще стане действителност. Това е желанието и на Фандъкова. Познаваме се от години и тя постоянно си държи на думата. Каквото е дала обещание на София, го е изпълнила “, съобщи Камата.

Кавалерът на „ Златната топка “ отлетя за Съединени американски щати с над 10 000 нови другари. „ Всички, които пристигнаха да ме уважат и си купиха моята книга „ Историята “, към този момент играят в моя тим – възкликна Стоичков. – Благодарен съм им! Поклон! Обиколих шест града, срещнах се с кметове и в никакъв случай не се интересувам кой от коя партия е. Аз съм безпартиен. Моята партия е на блузата ми – HS8. Там са и всичките ми нови другари, които към този момент четат „ Историята “-та ми “, сподели Стоичков.

Следващото огромно събитие на биографичната книга, написана взаимно с Владимир Памуков и издадена от „ Софтпрес “, ще е при започване на октомври в Торонто. Предколедно ще има и турне в няколко български града, които сега се прецизират.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР