Източник: Спортал.бг, снимка: chernomorepfc.bgЧерно море стартира сезона с големи амбиции,

...
Източник: Спортал.бг, снимка: chernomorepfc.bgЧерно море стартира сезона с големи амбиции,
Коментари Харесай

Черно море не може да си позволи нов провал

Източник: Спортал.бг, фотография: chernomorepfc.bg

Черно море започва сезона с огромни упоритости, само че взе единствено една победа в първите 6 кръга и се намира на нежеланото 12-о място в класирането, като в последните четири мача е без победа - еднакъв и три загуби (3:11).

Отборът на Илиан Илиев ще се опита да постави завършек на отрицателната серия от резултати и да си реваншира на почитателите си за тежкото проваляне с 0:4 от Берое преди седмица.

Днес " моряците " ще посрещнат Арда (Кърджали), който е един от двата отбора без загуба и е в Топ 3 на подреждането.

Любопитен факт е, че последната домакинска победа на Черно море беше точно против Арда в плейофите за Лига Европа в края на предишния сезон. Тогава варненци излязоха без доста от титулярите си, които се намираха под карантина, само че все пак завоюваха с 1:0.

И преди днешния дуел Илиан Илиев има значително кадрови проблеми. Исмаил Иса е осъден след получения червен картон в Стара Загора, а поради травма мача ще пропусне Родриго Енрике. Добрата вест е завръщането на голмайстора Матиас Курьор, който не игра против Берое, защото бе в Париж, с цел да се ожени. 

Наставникът на Арда Николай Киров планира да заложи на двама нападатели. Радослав Василев ще се изправи против някогашния си тим, а до него в предни позиции ще играе Спас Делев. Двамата ще бъдат подпомогани от Иван Коконов. Очаква се на пейката да остане Светослав Ковачев, който бе титуляр при триумфа срещу Славия.

Арда още няма победа против Черно море. От досегашните три мача сред противниците в елита два приключиха наедно, а един път успеха беше за моряците ". Лърджалийци са непобедени след провалянето с 0:1 на " Тича " през предишния сезон.

Двубоят през днешния ден е от 18:45 часа на " Тича ", а арбитър ще е Георги Давидов.

efbet Лига, 7 кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - АРДА (КЪРДЖАЛИ)

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1):  Г. Георгиев; В. Попов, Д. Димов, Станчев, Панов; Панайотов, С. Велев; И. Илиев, Кики, Касми; Курьор
Старши треньор: Илиан Илиев
АРДА (3-4-1-2):  Симеонов; М. Желев, Сулака, Ганев; Д. Лозев, Тилев, Мартинов, Леони; И. Коконов; С. Делев, Р. Василев
Старши треньор: Николай Киров

СЪДИЯ:  Георги Давидов
СТАДИОН:   " Тича "
НАЧАЛО:  18:45 часа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР