Източник: Pine Bulgaria За една майка и нейното новородено бебенце

...
Източник: Pine Bulgaria За една майка и нейното новородено бебенце
Коментари Харесай

Бебешките пелени Pine premium - комфорт за детето в игри и сън

Източник: Pine Bulgaria

За една майка и нейното новородено бебенце измежду най-важните неща в първите месеци след раждането са грижите за сензитивната детска кожа. В тези грижи от основно значение е изборът на пелени, които ще употребявате, както и мокрите кърпи, с които ще почиствате деликатно деликатните зони.

Освен че би трябвало да са комфортни на вашето мъниче, пелените би трябвало да дават отговор на голям брой условия за високо качество, с цел да сте сигурни, че детето ви е добре предпазено.

Как ще разпознаете дали са качествени бебешките пелени?
На първо място би трябвало да имат дишаща външна повърхнина, доста висока абсорбираща дарба и да са направени напълно от естествени материали като целулоза (памук) да вземем за пример. Текстилът от вътрешната страна и извън да е облекчен в допълнение, с цел да не нервира бебешката кожа. За предпочитане е да не са ароматизирани.

Бебешките пелени „ Pine premium “, които са от най-голям premium клас, дават отговор на всички тези значими критерии.

Характеристики на детските пелени „ Pine premium “
Основно за „ Pine premium “ пелените е разположената по цялата дължина на пелената зелена бързоабсорбираща лента, която разпределя течността по цялата пелена и по този начин се предотвратява неприятното и неловко за децата увисване в една област.

Ластичните ленти за захващане на пелените към кръста са с неведнъж залепване и имат доста добра разтегливост, с цел да може

детето да се движи свободно.

Друго главно преимущество са бариерите срещу приключване. Те са леко стегнати, с цел да прилягат оптимално към крачетата и да задържат течността в първия миг, до момента в който бързо абсорбиращата лента я

разпредели.

Пелените са създадени с най-съвременни машини и с софтуерен развой, при който не се употребява човешка интервенция. Ежедневно се вършат проучвания в заводската лаборатория, с цел да се ревизира качеството на партидите, както и за рационализиране на попиваемостта и други характерности на пелените.

Свързани публикации.. Да предпазим бебето си от обривите, свързани с пелените 0 Повиването носи риск за бебето 0 Втори производител с пелени за недоносени 0

Тестовете потвърждават, че...
Бебешки пелени „ Pine premium “ имат всички документи за качество и генезис и са дерматологично тествани в лабораториите

на SGS в Швейцария. Изследванията са основани на тестване на парче от пелената с формата на „ паричка “, залепено върху ръката на 25 индивида от разнообразни възрасти в продължение на 7 дни и следене на процеса на реакция на кожата към текстила.

Не са следени никакви обриви, дерматологични раздразнения или затруднения, с помощта на дишащата външна материя, която не запарва и разрешава на кожата да диша. Произведените пелени се изнасят в над 40 страни по света.

Бебешките пелени и мокри кърпи на „ Pine “ може да закупите в детски и бебешки тържища и магазини в страната. Те са посочени във Facebook страницата “Pine Bulgaria” на адрес https://www.facebook.com/PINE.Bulgaria ". Поръчка може да бъде направена и онлайн от формалния вносител на марката за България.

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР