Източник на Us Weekly потвърждава, че Бен Афлек и Джей

...
Източник на Us Weekly потвърждава, че Бен Афлек и Джей
Коментари Харесай

Джей Ло и Бен Афлек се наслаждават на романтика в Маями

Източник на Us Weekly удостоверява, че Бен Афлек и Джей Ло още веднъж са дружно. Още в края на предишния месец артистът от “Батман против Супермен” и Дженифър започнаха да излизат на “приятелски срещи”, които не постоянно изглеждаха платонични. Двойката запечата с целувка дефинитивно събирането си преди няколко дни в Маями.

Доскоро необвързаните Джен и Бен, познати в миналото като “Златната двойка на Холивуд” наподобява споделят повече от другарска поддръжка в сложен миг. Преди дни някогашните годеници бяха щракнати от папараци на терасата на наето жилище в Маями. По-рано в същия ден двамата са видяни от източник на US Daily във фитнеса на Джей Ло. Той разказва тренировката, в която деянията на непосредственост означават завръщането на Бенифър:

“Двамата упражняваха с разнообразни инструктори, само че по никакъв метод не е опитваха да скрият връзката си. Оставаха близо един до различен - прегръщаха се, закачаха се и се целунаха сред упражненията. Беше ясно, че посред им има мощна химия и, че си прекарват добре дружно.”

Измина към месец откогато Дженифър Лопес и Алекс Родригес оповестиха разтрогването на годежа си. Може би е орис, че Афлек също се раздели с кубинската актриса Ана Де Армас при започване на годината.

Възраждането на връзката сред Джей Ло и Бен Афлек носи на доста от нас носталгия по звездните двойки от началото на века. Засега дуото се въздържа от мнения и към момента се любува на времето в Маями.
 10 холивудски двойки, които се влюбиха бясно, само че не им беше писано да бъдат дружно  10 холивудски двойки, които се влюбиха бясно, само че не им беше писано да бъдат дружно  10 холивудски двойки, които се влюбиха бясно, само че не им беше писано да бъдат дружно  10 холивудски двойки, които се влюбиха бясно, само че не им беше писано да бъдат дружно
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР