Източник на украинската служба на Би Би Си в украинските

...
Източник на украинската служба на Би Би Си в украинските
Коментари Харесай

Източници на Би Би Си: СБУ наистина е замесена в убийствата на Татарски и десетки други врагове на Украйна

Източник на украинската работа на Би Би Си в украинските разследващи служби заяви, че Службата за сигурност на Украйна (СБУ) стои зад убийствата на емигриралия в Русия политик Иля Кива , пропагандиста Владлен Татарски и " няколко други врагове " на страната. Източници на Би Би Си са споделили част от тази информация по-рано.

Източникът разяснява изказванията, съдържащи се във видеозаписа " Топ ликвидации на СБУ ", оповестен анонимно в канала " Кровна поща " ( " кръвна омраза " ) в обществените мрежи доскоро повече от два часа. Според него всичко написано и снимано в този клип е истина.

Във видеото се твърди, че СБУ е забъркана в убийствата освен на Кива и Татарски, само че и на и " депутата-терорист от същата " ЛНР " " Олег Попов. Няколко обекта на опитите за ликвидиране, осъществени, както се споделя във видеото и доказано от събеседника, от Службата за сигурност на Украйна, са оживели: " губернаторът " на Херсонска област Владимир Салдо, Олег Царев,, " министърът на Вътрешни работи на ЛНР ".

След източници на украинската работа също споделиха, че това е работа на СБУ. Тогава обаче украинското военно разузнаване обществено съобщи, че " С Кива е свършено. И същата орис ще сполети и други предатели на Украйна. Главното разследващо ръководство има история на съревнование със СБУ.

Владлен Татарски (с същинско име Максим Фомин) през април 2023 година На 25 януари рускинята Дария Трепова за това ликвидиране. Тя призна, че е била уверена да потърси среща с Татарски от двама души, които са били в Украйна, само че твърди, че не е схванала, че фигурката, която е подарила на " военния сътрудник ", съдържа бомба. Държавните обвинители настояха, че тя е знаела това.
 Авиацията на Украйна сподели на Русия
Авиацията на Украйна сподели на Русия " къде зимуват раците "

Киев може да изостави позиции поради липса на боеприпаси
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР