Източник: ЛамятаОвен Днес и на Вас , самите, няма да

...
Източник: ЛамятаОвен Днес и на Вас , самите, няма да
Коментари Харесай

Хороскопът ви за днес

Източник: Ламята

Овен
Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво желаете от своя обичан човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово деяние или реакция на неговите дейности, ще провокира у Вас единствено негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин (може би) ще бъде по- елементарно...

Телец

Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.
 

Близнаци

Този ден може да се охарактеризира със стремглав полет в кариерата. По-доверителни, отзивчиви и обещаващи могат да станат връзките Ви с представители на властта, закона, или с известни и известни персони. В същото време не очаквайте от ориста повече, в сравнение с може да Ви даде. Разберете, че триумфите Ви ще се дължат на минали заслуги, които в близко бъдеще може да се окажат неактуални. Постарайте се да да вземете каквото можете от предишното, само че не забравяйте, че може да Ви чака напълно различен живот, който не наподобява на днешния.
 

Рак

Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.
 

Лъв

Днес ще разберете, до какъв брой може да разчитате на своя обичан човек в сложна минута. Възможно е, сложната минута да не се случи с Вас, а с някой от околните му хора, само че държанието му ще бъде много показателно: наблюдавайте и си правете заключения.
 

Дева

В последно време в фамилните ви връзки са станали огромни промени и всички вие ги преживявате в нова фаза. Това може да докара до някои спорове, само че те са нужни за по-нататъшното Ви развиване. Всичко това няма доста да продължи. Възможно е някой да не съумява с останалите ои да се усеща неудобно от това, че не може като другите да се похвали с огромно количество вести. Помогнете на тези хора да догонят останалите. Напомете им, че всички вие взимате директно присъединяване в триумфите един на различен.
 

Везни

Вашите мечти не подхождат кой-знае какъв брой на действителното състояние на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато би трябвало да се концентрирате върху действителността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това противоречие единствено ще се усилва и е допустимо в най-неподходящия миг да бъдете шокирани от това, което става в действителния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете същинското състояние на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този миг въодушевление.
 

Скорпион

Денят е изцяло удобен както за работа, по този начин и за отмора. Постарайте се от по-рано да си извършите проект за деяние, вслушвайки се в личната си вътрешен глас, а не в приказките в профил. Следвайки определената линия на държание, ще можете да заобиколите доста подводни камъни, към които биха Ви тласнали недоброжелателите. Имате късмет да въведете ред във финансовите си работи и да се зарадвате на върнат остарял дълг, а сътрудниците, в лоялността на които имате аргументи да се съмнявате, въпреки всичко ще изпълнят поетите задължения. Може да обсъждате значими въпроси с хората, предизвикващи у Вас откровено почитание. Във Вашето мнение ще се вслушват даже и тези, които имат съвсем неограничен витален опит. Но в случай че имате работа със самоуверени, само че лишени от мъдрост и здрав разсъдък особи, ще бъде извънредно неприятно и нещата може да стигнат до съществени разправии и цялостно преустановяване на връзките.
 

Стрелец

Днес ще Ви бъде мъчно да си спомните за нещо, касаещо Вашия обичан човек, само че не за това, какъв е станал,а какъв е бил, при започване на околните Ви връзки. Ще Ви бъде много обидно, че този човек не можете да си върнете по никакъв метод. Но какво пък - имате променен и усъвършенстван разновидността.
 

Козирог

Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.
 

Водолей

Днес ще се наложи да поотстъпите със своите упоритости! На другото ястие на везната е сложено нещо доста по- значимо за Вашия обичан човек. Своето ще си получите, единствено че малко по-късно. Сега приоритет би трябвало да бъдат неговите ползи.
 

Риби

Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР