Източник, кадър и видео: МарицаСтара вражда и много пиене са

...
Източник, кадър и видео: МарицаСтара вражда и много пиене са
Коментари Харесай

Вдовицата на самоубилия се Гешо: Той планираше убийството на Ради, но нямам обяснение защо е взел фаталното решение

Източник, кадър и видео: " Марица "

Стара омраза и доста пиянство са довели до кървавата покруса край село Церово, приключила с два натрупа. 

``
реклама

Това описа пред вдовицата на охранителя Гешо, който простреля своя сътрудник Радослав и след това се самоуби в дърводелския завод край селото, което е покрай Своге, пише " Марица ".

Ангелина и пазачът, прочут повече с прякора си Буров, живеели дружно от година, а преди месец сключили цивилен брак.  Тя има две деца от предходния си мъж, които и сега живеят при нея.

Преди време сред Гешо и Ради, който по принцип работел като общ служащ, избухнал скандал.

" Ради ме нагруби и мъжът ми побесня. Удари го с пестник, а след това и с една летва, само че това беше преди няколко седмици ", описа Ангелина, която мислела, че спорът е завършил.

В неделя тя, Гешо, брат й и цялата фамилия се събрали на великденска софра.

Купонът почнал още по обяд и вървял със солидно количество алкохол. Гешо трябвало да застъпи на промяна в цеха вечерта.

В момента той бил останал единствен надзирател, тъй като неговият сътрудник Иван, с който се редували, умрял на 8 март. Затова краткотрайно в тази роля влезнал Ради.

Към 20 часа в дома на Ангелина пристигнал шефът на компанията Борислав, за да  закара Гешо в дърводелския завод, който е много надалеч от Церово.  Жената и едно от децата решили също да се разходят до горе и да занесат почерпка за Великден.

" Гешо и Ради пийнаха по бира и всичко си беше наред, към 22,30 часа шефът им реши да си потегля, качи мен и детето, с цел да ни смъкна в селото. Ради, на който промяната свърши, реши да остане горе във фургона да преспи ", описа Ангелина.

Вероятно в идващия час се е стигнала до свадата сред двамата сътрудници, приключила със гибелта на Ради. Той бил убит с ловната пушка, която Гешо държал горе в цеха.
Към 23,30 часа килърът се обадил на шефа си Борислав и му споделил, че е умъртвил Ради и счита да се самоубие. После затворил телефона и спрял да подвига. Шефът му незабавно запалил колата и подкарал към цеха. Когато стигнал там, заварил двата натрупа на двора.
Гешо бил оставил и записка до жена си, в която пишел къде има скрити пари, с които тя да заплати погребението му.

Ангелина схванала за нещастието към 4 часа през нощта, когато служителите на реда пристигнали да я отведат в ръководството, с цел да я разпитат.

Самата тя е уверена, че Гешо е възнамерявал убийството, само че няма пояснение за какво е взел съдбовното решение.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Лъжа 6 " Ад в Лондон. Моргите са цялостни. Британско летище може да стане коронавирусна морга " - Медийна сензация . Всъщност последните налични статистически данни демонстрират, че в действителност смъртността във Англия тази година е същата или по-ниска от предходната . Такова е ситуацията и в Ню Йорк (Истината виж тук https://petel.bg/Po-malko-hora-sa-pochinali-tozi-mart-vav-Velikobritaniya-ot-predishni-godini--Vazmozhno-li-e-Kovid19-da-se-okazhe-nay-velikata-obshhestvena-samopsihoza-na-chovechestvoto--__358338)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР