Източник и снимки: Live.varna.bgТържествена церемония за връчване на дипломите за

...
Източник и снимки: Live.varna.bgТържествена церемония за връчване на дипломите за
Коментари Харесай

Курсанти от ВВМУ „Н. Вапцаров“ получиха първо офицерско звание

Източник и фотоси: Live.varna.bg

Тържествена гала за връчване на дипломите за приключено висше обучение и заграбване на първо офицерско звание на курсантите от ВВМУ „ Н. Вапцаров “, випуск „ Княз Александър I “, бе извършена през днешния ден на Морската гара във Варна.

Кметът на Варна Иван Портних връчи парична премия и плакет на отличника на випуска Петър Генов. Празникът, който стартира с обред по тържествено повдигане на флаговете на корабите от Военноморски сили, е кулминационна точка на тържествата, отдадени на 140-та годишнина от основаването на военния флот на Република България.

Домакин на събитието бе флотилен адмирал Боян Медникаров, шеф на ВВМУ „ Н. Вапцаров “, а измежду формалните лица бяха министърът на защитата Красимир Каракачанов, заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев, командирът на Военноморски сили контраадмирал Кирил Михайлов, дипломати и висши военни от състава на въоръжените сили на Съединени американски щати, Румъния, Грузия, Турция.

Снимки вижте ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР