Източник и снимки: Андрей Велчев, Любословие.БгС пламенна реч и пред

...
Източник и снимки: Андрей Велчев, Любословие.БгС пламенна реч и пред
Коментари Харесай

Нинова: Правителството на Борисов е вредно за държавата и я води към катастрофа

Източник и фотоси: Андрей Велчев, „ Любословие ”.Бг

С пламенна тирада и пред 1000 делегата ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи на 50-ия Конгрес на партията, че ще работи за превръщането на Българска социалистическа партия в първа политическа мощ в България и регистрира постигнатото за последните четири години.

„ Поставихме си шест задания преди четири години и ги изпълнихме ”, съобщи Нинова в политическия си отчет на форума.



„ Още през 2016 година обявихме, че държавното управление на Борисов е нездравословно за страната и я води към злополука. Поехме ангажимент да превърнем Българска социалистическа партия в ударна съпротива на този модел на ръководство и го изпълнихме ”, добави Нинова.



" В общите решения тряба да се пази и регистрира българският народен интерес с темперамент. Същият българският народен интерес изисва да възстановяваме връзките си с Русия, да строим, да търгуваме, да пътуваме, да имаме културен продан. Санкциите вредят на това. Една част от обществото ни винят, че сме русофили, други, че желаеме положителни партньорски връзки със Съединени американски щати и споделят: " Щом е по този начин, значи сте русофоби ". Това е политика на крайностите, на филите и фобите. Докога ще разделяме народа си по този начин? Кое може да ни сплоти. Едно само нещо - българският народен интерес. Той диктува да водим уравновесена външна политика с доста ясни и безапелационни национални позиции и темперамент, те да бъдат защитавани и на изток, и на запад ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.







Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР