Източник и снимка: novini.bgКомисията за противодействие на корупцията и за

...
Източник и снимка: novini.bgКомисията за противодействие на корупцията и за
Коментари Харесай

КПКОНПИ разследва висш държавен служител, близък до политически лидер

Източник и фотография: novini.bg

Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) прави инспекция на информация за приближено лице до политически водач, оповестяват от пресцентъра на Комисията.

Същото лице, в качеството си на върховен държавен чиновник, възползвайки се от служебното си състояние, е направило злоупотреби, в резултат на което е получило непозволено парични суми в изключително огромни размери. За същото това лице са налични данни, че провежда изборите на избрана политическа партия, показват от КПКОНПИ. По същия случай се прави и втора инспекция за изнасяне на информация от чиновник на Комисията към същото това лице.

Материалите за изнасяне на информация са предадени на прокуратурата.

От Комисията означават, че офанзивата против нея идва от двама олигарси и една политическа партия - " за което има 2 милиарда и 200 млн. аргументи, които могат да стимулират не една политическа партия да направи това ".

От КПКОНПИ означават още, че във връзка със свикания Консултативен съвет за национална сигурност е възложен отчет на 5 април до президента на Република България по отношение на реализирани резултати в противодействието на корупцията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР