Източник и снимка: Арман Бабикян, фейсбукБлагородна е професията учител. Днес

...
Източник и снимка: Арман Бабикян, фейсбукБлагородна е професията учител. Днес
Коментари Харесай

Бабикян към Фандъкова: Че не е хубаво да се краде, можеш да разкажеш край златните тоалетни в столицата

Източник и фотография: Арман Бабикян, фейсбук

" Благородна е специалността преподавател. Днес отново мислих за нея. Гледах загрижената Фандъкова. Маскирана като кмет и втори човек на Борисов се чудеше по какъв начин децата ще вървят на учебно заведение при тези блокади в София?! ", написа Арман Бабикян в персоналния си профил във фейсбук.

" Да бъдеш жител, е обучение, което през днешния ден се преподава на улицата. Че не е хубаво да се краде, можеш да разкажеш край златните тоалетни в столицата. Че корупцията разяжда обществото, можеш да разкажеш с историята на общинската " Чистота Искър ". Че не е добре да си комерсиален пакостник, се споделя елементарно с ремонта на ремонта ( да вземем за пример " Графа " ). Да те изберат на пост против 50 лв. в ромските квартали също е поучително за всеки подрастващ...Толкова неща могат да научат децата, до момента в който седят в тапите, госпожо Фандъкова. Не ги мислете. Родителите им станаха учители, до момента в който вие управлявате по волята на Борисов! ", добавя в поста си Бабикян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР