Източник и кадър: Канал 3Гласуваха се промени в законите, които

...
Източник и кадър: Канал 3Гласуваха се промени в законите, които
Коментари Харесай

Премиерът: Бензиностанциите, транспорта, банките и доставките по домовете няма да се прекратяват

Източник и кадър: Канал 3

" Гласуваха се промени в законите, които се надявам бързо да бъдат обнародвани, с цел да влязат в действие. На всяка конференция ще има жестомимичен превод. Нека да се изписват най-важните елементи, какво се взема решение от щаба, с цел да осведомяваме безусловно всички хора, които чакат инструкции от щаба ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов на брифинг на Правителството заседава изключително поради ограниченията за ковид. 

" Възложил съм да се изведе техническа опция министрите да си състоят в кабинетите, да няма толкоз хора събрани на едно място. Асоциализацията е единственото потвърдено средство против ковид. Заповедта на Министерство на здравеопазването може да бъде променяна въз основата на 

Преустановяват се визитите в търговски обекти, центрове, зали. Не влизат бензиностанциите и превоза ", добави той.

" Всяка страна да има " гише " където тировете да минават, да се дезинфекцират пофьорите и кабините. Банковите, застрахователните клонове няма да бъдат затваряни. Кетъринга, доставката по домовете, с всички хигиенични средства не виждам смисъл да се затваря, в противен случай, по този начин няма да се струпват хората в магазините. Нищо не постанова да се купува по 50-60 бутилки олио. Логиката на заповедта е прекъсването на стълпотворението от хора ", съобщи Борисов.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР