Източник и кадър: България он ЕърМилена Славова, дамата на българския

...
Източник и кадър: България он ЕърМилена Славова, дамата на българския
Коментари Харесай

Милена Славова: Получаваме упреци, защо не сме по площадите

Източник и кадър: " България он Еър "

Милена Славова, дамата на българския рок, съобщи в предаването „ Опорни хора “, че се усеща сред чука и наковалнята.

„ И аз имам гражданско мнение, само че преди години, когато вземахме страна, си изпатихме.  Бяхме употребявани, използвани, сдъвкани, смачкани.  Изкуството не би трябвало да се политизира. Нашата работа е да вършим музика за всички. Получаваме непрестанно упреци, за какво не сме по площадите, споделя Милена. Точно по тази причина не желая. Находих се и видях, че това, което се случи преди, в този момент не желая да се повтаря. Защото тогава политиците си свършиха тяхната работа, а нас ни сдъвкаха и изплюха. Не имам вяра на никой към този момент. Който и да е на власт, би трябвало да мисли за народа. Който пристигна на власт ще прави същите неща, по-късно отново ще има манифестации и митинги и така нататък Трябва да си знаем правата и да си ги търсим “, безапелационна е дамата на българския рок.

Колко огромна е силата на рока? „ В момента има доста млади музиканти, на които би трябвало да им се подава ръка. Правя за 10-та година фестивала  „ Силата на рока “ . Тази година е десетото издание на  Есенен народен рок фестивал за авторска ария . Заради Ковид-19 събитието ще се случи, само че с рестрикции. Три месеца се събират песни на кандидатстващите, прослушват се, отсяват се, по-късно има финали в клуб, където се свири онлайн. Финалът е на окончателния концерт. Тази година полуфиналите бяха единствено на закрити врата “, посочи организацията на рок-фестивала Милена Славова.

Много от младите музиканти отпътуват в чужбина. Мислят, че всичко им е поднесено на тепсия, само че не е по този начин, изрично съобщи Милена Славова. Българските рок-музиканти са доста по-добри, по-талантливи, по-технични и по-подготвени от, да кажем, експерти във Англия. Там съм правила кастинги за музиканти, свирила съм с разнообразни групи, в доста клубове. Така че, имам доста точни усещания.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР