Източник: Bulgaria On Air Над 350 деца спортуваха и се

...
Източник: Bulgaria On Air Над 350 деца спортуваха и се
Коментари Харесай

Незабравими моменти на „Детска игриада“ 2018

Източник: Bulgaria On Air

Над 350 деца спортуваха и се забавляваха дружно със своите родители по време на “Детска игриада” 2018, която се състоя на 10 юни в парк „ Заимов “ . Най-много претенденти за присъединяване в спортните игри привлякоха отборните дисциплини – щафетни игри, бадминтон и щафетно тичане, в които малчуганите се състезаваха паралелно със своите майки и татковци. Така четвъртото издание на спортния празник на Investor Media Group , който тази година се организира под надпис „ Сподели насладата от спорта със своето дете “, провокира огромен интерес и съумя да насърчи фамилиите да прекарат дружно повече време в спортни игри и занимания.

Опашки от деца, искащи да покажат спортни заложби, имаше и в останалите дисциплини – тичане на 50 метра и велокрос. Част от малчуганите се включиха в специфичен волейболен мач, в който надвиха над представители на школата на Матей Казийски , както и над изпълнителя Venzy , контрольор N - JOY , водещия на „ България заран “ – Златимир Йочев , водещата на спортните вести по

Bulgaria ON AIR – Десислава Джерманска
и репортера на предаването „ Директно “ – Божила Симова .

Изключителен интерес демонстрираха дребни и огромни и към професионалните демонстрации по айкидо, карате киокушин, фехтовка, тенис на маса и хокей. А уроците по танци сътвориха приятни страсти у всички участници в фамилния състезателен празник. За най-малките посетилите „ Детска игриада “ 2018 сътвори неподготвено пътно платно, на което да се срещнат с разпоредбите за придвижване по пътищата. След просветителната игра последваха и викторини с доста награди, а вкрая ръцете на дечицата бяха изрисувани с обичания им пътен знак.

Всички участници в „ Детска игриада 2018 получиха дарове, а дребните спечелили в обособените спортове бяха наградени на специфичната стълбичка на първенците. Детският състезателен празник приключи със звезден концерт, в който Михаела Филева и Искрата извършиха най-големите си шлагери пред стотиците участници.

Свързани публикации.. Деца играят със звезди на 10 юни в парка Заимов 0 18 медала за българските деца на " Игри за спечелили " 0 Деца подариха инсталация на Пирогов 0

Детска игриада 2018 е част от обществената задача на Investor Media Group да предизвиква родители и деца да построяват и развиват здравословни спортни привички, като прекарват повече време в спорт и игри дружно. Кампанията е основана, с цел да подтиква повече родители и деца да изберат своя обичан спорт, като тестват разнообразни дисциплини и вземат участие в разнородни надпревари.

Събитието се провежда с поддръжката на А1, Allterco Robotics, бензиностанции ЕКО, Софийска вода, Select Asset Management, Florina, вкусните желирани бонбони Nimm 2 Smile Gummi, Doppelherz, Devin, Papilon и VS Dance. Събитието се поддържа от Столична Община, а също по този начин и от Българската федерация по лека атлетика, състезателен клуб „ Приорити спорт “, Бадминтон зала „ Европа “, Хокей клуб НСА, Спортен клуб Айки будо, Клуб тенис на маса НСА, Клуб по фехтовка „ Младост “ и Спортен клуб по карате Бушидо. Медийни сътрудници на събитието са телевизия Bulgaria On Air, dnes.bg, az-jenata.bg, az-deteto.bg, tialoto.bg, радио N-Joy и New Level Channel.

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР