Източник: Bulgaria ON AIR Когато бременността протича нормално, няма нужда

...
Източник: Bulgaria ON AIR Когато бременността протича нормално, няма нужда
Коментари Харесай

Д-р Сергей Славов: Бременните се нуждаят от добър двигателен режим

Източник: Bulgaria ON AIR

Когато бременността протича обикновено, няма потребност дамата да трансформира доста своя метод на живот. Има много типове спорт, които са приспособени за бременни дами, само че най-важното е те да имат един добър двигателен режим, който да е съпроводен със здравословно хранене. Това съобщи пред Bulgaria ON AIR доктор Сергей Славов от СБАЛАГ „ Майчин дом “ , който ще бъде един лекторите на идния Форум бременност и детско здраве на Puls.bg. АГ експертът гостува във „ Фамилно “ , с цел да опише кои са най-честите затруднения по време на бременността.

Покачването на телесното тегло е неизбежно по време на една бременност. Разбира се, това би трябвало да стане в избрани рамки. Прекаленото наддаване на тегло единствено по себе си може да докара до друг тип затруднения по време на бременността и раждането. В никакъв случай дамите не би трябвало да се подлагат на фрапантни диети, само че никога и не би трябвало прекалено да наддават на тегло, изясни гинекологът.

„ Бременността е един естествен физиологичен развой, през който минава съвсем всяка жена през нейния живот. В множеството

случаи

тя протича напълно обикновено и приключва с едно обикновено раждане онлайн и крепко дете. Но както е обикновено положение, по този начин и много постоянно се следят затруднения. Това могат да бъдат хронични положения или проблеми, които да настъпят по време на бременността “, уточни доктор Славов.

Има няколко съществени затруднения по време на бременността, за които лекарите наблюдават. „ На първо място те са свързани с покачване на артериалното налягане, по тази причина по време на всяка бременност прецизно се следи този индикатор, изключително във втората й половина. Когато покачването е съпроводено и със загуба на белтък в урината, за приказва прееклампсия “, изясни експертът от „ Майчин дом “. По думите му, болестта визира най-вече дами, които раждат за първи път, само че може да се прояви и при втора, трета бременност и по този начин нататък. „ Обичайно доминират по-леките форми, само че за жалост се срещат и тежки случаи, когато животът и здравето на майката и плода е подложен на сериозна заплаха “, добави доктор Славов.

Свързани публикации.. Форум бременност и детско здраве на Puls.bg – какво следва 0 Осъзнато раждане и рецесиите в детската възраст - във фокуса на Форум бременност и детско здраве на Puls.bg 0 Форум бременност и детско здраве на Puls.bg - 31 март 0

„ На нас ни се постанова да се борим с неправилна информация, добита от интернет. Така или другояче, ние живеем в 21-ви век и източниците за информация са извънредно доста. Няма по какъв начин да забраним на пациентите да се осведомят, само че значимото е когато дойдат при нас, ние да спечелим тяхното доверие и да знаят, че препоръките, които им даваме, са най-хубавите за тях и тяхното дете “, разяснява той и посочи, че по време на Форум бременност и детско здраве майките и татковците ще могат да получат информация от първо лице.

Форум бременност и детско здраве на Puls.bg ще се състои на 31 март и 1 април в Sofia Event Center. Ако към момента не сте се записали, може да го извършите на

http://events.puls.bg/

където ще намерите и цялостната стратегия.

Oще от диалога с доктор Славов, може да видите във видеото (след 03:40 мин.):

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР