Източник: България днес, снимка: ИнстаграмВдовицата на убития при полицейска акция

...
Източник: България днес, снимка: ИнстаграмВдовицата на убития при полицейска акция
Коментари Харесай

България днес: Вдовицата Емил Шарков показа новия си мъж

Източник: " България през днешния ден ", фотография: Инстаграм

Вдовицата на убития при полицейска акция командос Емил Шарков – Милена, сподели новия си мъж. Миската се появи на светско събитие с гаджето си, поставяйки завършек на спекулациите дали е обвързана или не.

Двамата избраха да не обявяват връзките си в България, само че след последния сантиментален воаяж взеха решение, че повече няма да се крият. Двойката се появи дружно на фешън събитие и по всичко личеше, че са безпределно щастливи дружно.



Новият мъж на Милена–Лъчезар е изпълнителен шеф в най-големия фасилити мениджмънт холдинг у нас. Той управлява близо 2500 чиновници и над 300 корпоративни клиенти. Въпреки натоварената си стратегия, предприемачът въпреки всичко съумява да откри време и да заведе обичаната си на почивка в чужбина. Двойката обиколи Рим, Пукет, Дубай, а неотдавна посетиха и Прага, написа в. „ България през днешния ден ”.

В обществените мрежи към тях постоянно се насочат въпроси дали обмислят годеж, женитба и деца, само че двамата мълчат загадъчно по въпроса. Там обаче е цялостно с техни фотоси, до момента в който с починалия й брачен партньор изобщо липсват.

Въпреки това Милена резервира семейството на брачна половинка си–Шаркова и с нея завоюва купите „ Мисис България 2008 ”, „ Мисис Континентал 2009 ” и „ Мисис дама на годината 2012 ”.

„ Темата за любовта в живота ми е прекомерно персонална и не бих желала да приказвам по нея ”, сбита е Милена във връзка новата си връзка.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР