Източник: България днесПреди 40 дни тежка драма застигна един от

...
Източник: България днесПреди 40 дни тежка драма застигна един от
Коментари Харесай

Огромна трагедия сполетя музикант от Шоуто на Слави

Източник: " България през днешния ден "

Преди 40 дни тежка драма застигна един от музикантите на " Ку-ку бенд " Евгени Йотов. Съпругата на саксофониста – Екатерина Горанова – Йонова умря от рак. Близките й я изпратиха в родния Гоце Делчев, откакто съвсем 10 години тя се бори с заболяването, а най-после претърпя и интервенция във Франция. Заболяването обаче се върна и даде рецидив. 

Семейството има близнаци на 16 години, а съкрушеният брачен партньор към момента не може да се осъзнае след случилото се. " Нямам какво да кажа, благодаря за съболезнованията ", съобщи музикантът, пише  " България през днешния ден ". Според околните му, той е към този момент месец на успокоителни. Евгени Йотов е в екипа на Слави от самото основаване на бенда. 

Той е родом от Русе, приключва Консерваторитя и се дипломира като саксофонист. Именно там се среща и със брачната половинка си, с която до последно са неразделни. По това време се сбъдва и друга негова фантазия – да бъде водач. Днес той трансформира обичаното си занятие в занимание, а най-често употребява пистата край село Кайнарджа, Силистренско. Най-голямата му пристрастеност си остават музиката, фамилията, за които споделя, че му носят напълно позитивни страст, въпреки да му лишават цялото време на света.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР