Източник: Алтерко Алтерко Роботикс пусна официалнов продажба умен термометър за

...
Източник: Алтерко Алтерко Роботикс пусна официалнов продажба умен термометър за
Коментари Харесай

Алтерко Роботикс пуска уникален смарт термометър за деца – MyKi Care

Източник: Алтерко

Алтерко Роботикс пусна публично

в продажба интелигентен термометър за деца MyKi Care
.

Иновативният артикул е първият по рода си на пазара и се отличава с изключителна акуратност от 0.01 градус. Смарт термометърът Myki Care

дава

опция за 24/7 отдалечено наблюдаване на положението на детето през мобилно приложение, тревога на телефона при нараснала температура и даже опция за изпращане на информацията до педиатър.

Продуктът цели освен да спести наставнически паники, само че и да помогне за вярната и своевременна лекарска диагностика.

Новаторското решение за точно и несъмнено следене на температурата при децата MyKi Care дебютира на тазгодишното издание на обичайния

Форум бременност и детско здраве , който се организира на 31 март и 1 април в София..

Пред стотици родители, деца и здравни специалисти Алтерко Роботикс – основателят на обичания часовник MyKi , показа своя нов смарт артикул за деца MyKi Care, който може да бъде закупен онлайн на: www.myki.care.

„ От дълго време работим по концепцията за артикули със здравна устременост, които да са от помощ, както на крайния консуматор, по този начин и на здравните институции “ – съобщи изпълнителният шеф на Алтерко Роботикс, Димитър Димитров .

„ Точното премерване на температурата е извънредно значимо за вярната диагностика и за лекуването на децата. Радваме се, че с нашия интелигентен термометър MyKi Care ще успеем да помогнем за прецизирането на този развой и да спестим на родителите не една и две безсънни нощи в терзания за децата “ - сподели още Димитър Димитров.

Какво съставлява MyKi Care?

MyKi Care е новаторски и извънредно акуратен смарт термометър, който дава на родителите удобството да наблюдават непрекъснато температурата на децата си на своя смарт телефон, където и да се намират .

Умното устройство мери температурата с удивителна акуратност от 0.01 градус . Термометърът се слага под мишницата чрез хипоалергеннa лепенкa и изпраща по Bluetooth информация на всеки 8 секунди за измерената температура на детето до мобилния телефон на родителя. Температурата може да бъде следена 24 часа в денонощието в особено създадено мобилно приложение MyKi Care . Апликацията може да бъде изтеглена гратис от Гугъл Play и App Store.

Модерната технология на MyKi Care дава опция на родителите да наблюдават индикаторите на детето в действително време , без значение дали детето играе, или спи и без значение на какво разстояние се намират от него – било то в прилежаща стая, в офиса или в различен град. В случай на нараснала температура, мобилното приложение MyKi Care мигновено ще алармира посредством тревога и известие на родителя. При предпочитание те даже могат да изпратят информацията за положението на детето във всеки един миг на фамилния педиатър.

Като допълнение, MyKi Care употребява най-ниско излъчващата BLE технология, може да се свързва с повече от един смарт телефон и пази информацията за всички индикатори за последните 365 дни в Cloud , което разрешава на родителите и педиатъра да наблюдават за трендове при повишението на температурата на детето. Това извънредно доста оказва помощ за своевременната и вярна диагностика.

Умният термометър MyKi Care e към този момент разполагаем за продажба онлайн на: www.myki.care.

В момента се одобряват записвания за първите промоционални поръчки на продукта на цена от 99 лева . с включена доставка. Всеки комплект MyKi Care съдържа интелигентен термометър MyKi Care, донгъл MyKi Care BT, хипоалергенни лепенки и напътствие за приложимост.

Свързани публикации.. Форум бременност и детско здраве – за осъзнатото раждане и виновното родителство 1 Повишена телесна температура – не всеки път повода е зараза 0 Повишена телесна температура при децата - за какво се случва? 0

За Алтерко Роботикс :
Алтерко Роботикс е напълно българска компания, част от холдинга Алтерко. Компанията се занимава с разработка на новаторски IoT решения и артикули. Засега главните посоки на развиване са две – умни устройства за локализиране от серия MyKi, какъвто е

детският часовник MyKi, и системи за автоматизация на дома. Компанията има упоритостите да уголемява продуктовата си гама с нови и новаторски разработки.

За АЛТЕРКО:


Холдингът Алтерко е водач в телекомуникационния бранш в Източна Европа с над 15-годишен опит в сегмента на мобилните услуги с добавена стойност (MVAS). Компанията е със 100% българска благосъстоятелност, над 100 чиновници, офиси в България, Румъния, Македония, Сингапур, Малайзия, Тайланд и Съединени американски щати, и предлага услугите и продуктите си в още над 10 страни.

Холдингът включва 12 компании. Тера Комюникейшънс АД и Теравойс ЕАД са водещи компании в региона на телекомуникационните услуги с добавена стойност, мобилен маркетинг, SMS промоции и SMS игри в България. Алтерко Роботикс е компания за новаторски решения в IoT сферата. Основна част от продуктите на фирмите в групата на Алтерко АД се създават и поддържат от българския офис на сдружението. Консолидираните доходи на холдинга за деветмесечието на 2016 възлизат на над 23 млн. лева От 1 декември 2016 година акциите на Алтерко АД се търгуват на Българската фондова борса. Борсовият код на емисията е A4L.

За повече информация, апелирам, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на 02/818 70 10, [email protected].
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР