Източник 24 часа, снимка Булфото, архивКубрат Пулев ще се бие

...
Източник 24 часа, снимка Булфото, архивКубрат Пулев ще се бие
Коментари Харесай

Кобрата с шанс за световна тила без да се бие с Джошуа или Руис

Източник " 24 часа ", фотография Булфото, списък

Кубрат Пулев ще се бие за овакантената купа на Международната боксова федерация. За това загатна промоутърът на Джошуа Еди Хърн. Според него спечелилият от Антъни Джошуа - Анди Руис на 7 декември ще се изправи против Олександър Усик, който е наложителен кандидат на Световната боксова организация и правата му също се държат от Хърн. Това значи, че Джошуа или Руис ще се откажат от пояса на Международната боксова федерация, където пък наложителен кандидат е Кобрата. IBF публично постанови световният първенец да брани купата на организацията най-късно до 31 май 2020 година, а в случай че откаже - поясът му ще бъде лишен. Според Хърн мачът на Усик е сигурен, написа 24 часа .

При това състояние Кубрат Пулев ще се бие или против поляка Адам Ковнацки, или против германеца Агит Кабайел за вакантната купа на IBF. В момента второто място в ранглистата след българина е свободно, като Ковнацки е трети, а Кабайел е четвърти. Има възможност да се направи прелиминарен дуел сред двамата, който да дефинира противника на Кобрата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:К
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР