Източен Вашингтон се наслади на тръпката да претендира за титлата

...
Източен Вашингтон се наслади на тръпката да претендира за титлата
Коментари Харесай

С нарастването на обръчите на жените, контролът върху домакините от NCAA за управление на хотелските предложения, времето за пътуване

Източен Вашингтон се наслаждения на тръпката да претендира за купата на Big Sky Conference Tournament, която обезпечи второто му пътешестване до женския баскетболен шампионат на NCAA.

Въпреки това, с присъединяване на Eagles в March Madness за първи път от 1987 година насам, имаше най-малко един забавител на този звук: трябваше да останете в хотел на 40 благи заради лимитирана наличност наоколо до арената на Oregon State, водеща до пътешестване денем, което лиши един час.

„ Да бъдем на един час път, бяхме много разочаровани “, сподели спортният шеф на Източен Вашингтон Тим Колинс пред Асошиейтед прес.

Това е образец на логистичните главоболия, които са част от уравнението за шампионат, който от дълго време разчита на училищата-домакини за игрите в началния кръг и по-доброто наличие, което идва с това. И въпреки всичко с тези уеб сайтове, които не са избрани до дни преди време спрямо годините от страна на мъжете, има повече променливи като лимитирана наличност на хотели, изместващи екипи от местнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР