ИЗТОЧЕН ХАНОВЪР, Ню Джърси (АП) — Зак Уилсън игра с

...
ИЗТОЧЕН ХАНОВЪР, Ню Джърси (АП) — Зак Уилсън игра с
Коментари Харесай

Защитата на Джетс беше развълнувана да види Зак Уилсън да „готви“ така“ при завръщането на куотърбека

ИЗТОЧЕН ХАНОВЪР, Ню Джърси (АП) — Зак Уилсън игра с убеденост и команда предходната неделя за Ню Йорк Джетс. И неговите съотборници в отбраната харесаха всяка минута от това.

Уилсън се върна след два мача от пейката, с цел да има може би най-хубавото показване в съвсем тригодишната си кариера, като направи 27 от 35 за 301 ярда при конфигурация кариерни върхове със 75% % на довеждане докрай и 117,9 рейтинг на пасове в мача на Джетс 30-6 над Хюстън Тексас.

„ Когато сме там и забележим Зак да готви по този начин, ние Усмихваме се и сърцата ни са толкоз доста усмихнати за Зак, тъй като знаем през какво е минал, сподели бранител Соломон Томас, който оказа помощ на екипа да бъде хазаин на извършване на покупки за 25 студенти от Brooklyn Community Services' Jets Academy във вторник вечер.

„ Знаем всички неща, които трябваше да изтърпи, и знаем какъв състезател е той “, добави Томас. „ Знаем какви хвърляния може да направи, знаем гения, който има. И за него просто да отиде да покаже на всички кой е той – защот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР